(foto/video) În Japonia a fost arătat pe viu noul Toyota bZ4X. Vezi-l în imagini needitate

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Toyota Motor a organizat în Japonia astăzi, 9 noiembrie, premiera noului model electric bZ4X. Deşi toate informaţiile principale au fost comunicate la sfârşitul lunii octombrie, acum compania a arătat publicului modelul pe viu. Jurnalişti din zonă au putut să-l imortalizeze în mai multe fotografii, iar noi avem astfel ocazia să-l vedem în imagini needitate.

Amintim pe scurt că Toyota bZ4X se bazează pe noua platformă e-TNGA, dezvoltată în colaborare cu Subaru pentru vehicule electrice cu tracțiune față, spate sau integrală. BZ4X are aproape aceeași dimensiune ca un RAV4, dar mașina electrică are un ampatament semnificativ mai mare.

Este disponibilă de comandat deocamdată cu unul sau două motoare electrice şi o singură baterie de 71.4 kWh care poate asigura o autonomie de aproximativ 500 de km.

Toyota nu a anunțat încă o dată exactă a startului vânzărilor, dar şi vreun preţ minim.

GALERIE FOTO:

Sursă foto: car.watch.impress.co.jp

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/