(foto) În vacanţă, cu frică. Iată ce au făcut mai mulţi moldoveni când au ajuns la Zatoka

În parcările şi în faţa minihotelelor din staţiunea balneară Bugaz (în ucraineană Zatoka) au fost observate zeci de automobile fără plăcuţe de înmatriculare. Câteva imagini le-a publicat pe o reţea de socializare un blogger din Odesa, Oxana Podnebesnaia.

FOTO: facebook.com/oksana.podnebesnaa

După câteva incidente neplăcute care au avut loc cu mai multe persoane acum câteva zile, care au rămas fără acte şi automobile, turiştii sunt nevoiţi să-şi scoată plăcuţele de înmatriculare. Doar o astfel de măsură îi salvează de escrocii care le fură.

Vezi şi: (foto) Cu plăcuţa de înmatriculare pe spate. Vezi cum circula un motociclist prin Chişinău

“Cu plăcuţe sau fără. În parcări şi în preajma minihotelelor stau zeci de maşini fără plăcuţe. Cineva nu doreşte ca să-şi pună la vedere ţara de origine, fie că este rus sau vreun locuitor al oraşului Tiraspol. Acum aceşti oameni se pot odihni acum liniştit”, a comentat femeia.

Ucraineanca a mai adăugat că în prezent în staţiunea balneară sunt foarte multe automobile înmatriculate în Polonia, Lituania, Bulgaria, dar şi în Republica Moldova, împreună cu unele din stânga Nistrului.

Vezi şi: (video) No comment: Cum un bărbat băut a scos plăcuţa unei maşini din capitală

FOTO: facebook.com/oksana.podnebesnaa

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/