Jaguar şi Land Rover Moldova organizează Electric Open Days TEST DRIVE

0

Eveniment interesant organizat de dealerii locali Jaguar şi Land Rover.

Începând de astăzi şi până în ziua de 27 iulie inclusiv, importatorii şi-au deschis uşile pentru publicul larg, doritorii având posibilitatea de a face cunoştinţă cu primele modele electrice şi electrificate ale mărcilor britanice, dar şi pentru a-l conduce pe cel dorit în cadrul unui test drive!

Persoanele interesate sunt invitate în lumea viitorului industriei auto! Cu noile modele Range Rover PHEV, Range Rover Sport PHEV şi Jaguar I-PACE se poate face cunoştinţă deja aici, în Chișinău! Alegeți modelul preferat pentru test drive în noul centru auto Jaguar Land Rover de pe strada pe Calea Ieșilor 14/1.

Programul se anunţă a fi potrivit şi pentru copii. Vizitele şi testele pot fi efectuate astăzi între orele 9 şi 18, mâine între orele 9 şi 18, dar şi sâmbătă între orele 9 şi 16.

Vă recomandăm să nu evitaţi o astfel de oportunitate de a vedea ce fel de vehicule ne aşteaptă pe larg în viitorul apropiat, dar şi a simţi pe viu noile senzaţii oferite de la condusul unui electromobil cu 400 de CP!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata