Jaguar şi Land Rover Moldova organizează Electric Open Days TEST DRIVE

Eveniment interesant organizat de dealerii locali Jaguar şi Land Rover.

Începând de astăzi şi până în ziua de 27 iulie inclusiv, importatorii şi-au deschis uşile pentru publicul larg, doritorii având posibilitatea de a face cunoştinţă cu primele modele electrice şi electrificate ale mărcilor britanice, dar şi pentru a-l conduce pe cel dorit în cadrul unui test drive!

Persoanele interesate sunt invitate în lumea viitorului industriei auto! Cu noile modele Range Rover PHEV, Range Rover Sport PHEV şi Jaguar I-PACE se poate face cunoştinţă deja aici, în Chișinău! Alegeți modelul preferat pentru test drive în noul centru auto Jaguar Land Rover de pe strada pe Calea Ieșilor 14/1.

Programul se anunţă a fi potrivit şi pentru copii. Vizitele şi testele pot fi efectuate astăzi între orele 9 şi 18, mâine între orele 9 şi 18, dar şi sâmbătă între orele 9 şi 16.

Vă recomandăm să nu evitaţi o astfel de oportunitate de a vedea ce fel de vehicule ne aşteaptă pe larg în viitorul apropiat, dar şi a simţi pe viu noile senzaţii oferite de la condusul unui electromobil cu 400 de CP!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/