(foto) În weekend a fost deschis pentru circulaţie podul reparat capital de lângă Hruşova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Circulația rutieră pe podul din preajma localității Hrușova, raionul Criuleni, a fost deschisă. Darea în exploatare a podului reparat capital, de la intrarea în satul sus menţionat, a avut loc în weekend.

Obiectul de infrastructură este numit unul de importanță strategică pentru rețeaua de drumuri naționale, fiind parte a șoselei internaționale M1, care face legătura între frontierele cu România și Ucraina prin centrul Republicii Moldova.

Podul rutier are o lungime de 94 de metri, cu patru deschideri a câte 22 de metri fiecare. Lățimea acestuia este de aproape 12 metri, dintre care, circa 10 metri ocupă partea carosabilă, iar restul reprezintă trotuare securizate.

Pentru reabilitarea capitală a podului au fost executate lucrări de reparație a suprastructurii și a infrastructurii podului, montarea grinzilor suprastructurii la cele 4 deschideri, betonarea zidurilor de gardă la culei, execuția plăcii de supra betonare, racordarea podului cu rampele de acces și execuția căii pe pod, printre altele.

Progresul fizic al lucrărilor, până în prezent, este de circa 90%, acestea urmând să fie finalizate integral, până la 31 martie curent. Însă odată cu deschiderea traficului pe podul rutier, va fi redusă aglomerația transportului în regiune și se va circula în condiții mai bune de siguranță.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/