(foto) Începe construcţia unui sens giratoriu la intersecţia străzilor Uzinelor şi Industrială

0

Primăria municipiului Chişinău informează şoferii despre startul unor lucrărilor de organizare a circulaţiei rutiere cu sens giratoriu la intersecţia străzilor Uzinelor – Industrială. Infrastructura rutieră din zonă va fi executată de Întreprinderea Municipală Regia „Exdrupo”.

Sensul giratoriu va avea un rond în centru cu o posibilă fântână arteziană, iar circulaţia maşinilor se va face pe două benzi.

Trebuie să menţionăm că intersecţia respectivă, amplasată în zona industrială a urbei, este una din cele mai aglomerate din Chişinău, iar apariţia unui sens giratoriu ar mai fluidiza traficul rutier în zonă. De asemenea vor fi prevenite situaţiile de risc şi accidentele rutiere.

Până la finalizarea construcţiei conducătorii auto sunt rugaţi să manifeste prudenţă şi înţelegere.

0 comentarii
 1. Cristi spune

  Construiti va rog un sens giratoriu pe sos.Balcani ,la intersectia Dumbrava-Durlesti ,este foarte pericol si deseori se intimpla accidente.

  1. Cezar spune

   Cristi
   Toatal de acord. Acolo pana nu va muri cineva nu se va face regula. Ii jale mare. Si politia nicium nu intervine acolo sa dirijeze cumva cand e trafic. Le-am dat peste obraz politistilor cand am trecut de intersectie si m-au oprit si inca imi spuneau @ ca unde e bardac& totul e bine la intersectie”…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata