(video) Prima întâlnire cu Corvette-ul C3 din 1977, proaspăt venit în Moldova! Vedeți în ce stare a ajuns și ce lucrări urmează să-i fie efectuate

Autor: Constantin Mihalachi, Foto/Video: Victor Daniliuc,

De curând, anunțam pe AutoBlog.MD că în Republica Moldova este pe cale să intre un Corvette C3 produs în anul 1977. Și mai spuneam pe atunci că este primul exemplar care ar fi venit în Moldova. Însă vizitatorii noștri foarte repede ne-au corectat spunându-ne că mai sunt alte două exemplare în țara noastră, doar că nimeni nu prea știe pe unde sunt ele.

Ei bine, acesta atunci va fi primul Corvette C3 care va merge zi de zi pe drumurile din Moldova și asta se va întâmpla foarte curând! Eu am fost invitat chiar de către proprietarul acestei mașini să o cunosc mai îndeaproape și în același timp să vorbim despre lucrările care urmează a-i fi făcute în timpul apropiat. Deci da, noi vom urmări evoluția acestui proiect și vom avea grijă să vă povestim despre toate etapele de restaurare prin care va trece acest muscle car american legendar.

Dar mai întâi vă invit să vedeți în ce stare a venit! P.S. Nu uitați să vă abonați la canalul AutoBlog.MD de YouTube!

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/