(foto) Interiorul lui Peugeot Traveller i-Lab ascunde o tabletă imensă de 32 de inci

Peugeot a dezvăluit un nou vehicul conceptual pe care îl va prezenta la Geneva şi pe care îl consideră ca fiind o navetă pentru VIP-uri şi businessmeni. Una dintre dotările care îl fac unic pe Traveller i-Lab este prezenţa în habitaclu a unei tablete imense de 32 de inci, instalată în centrul maşinii, între cele patru scaune individuale ale pasagerilor.

iLab_1

Cu ajutorul acestui dispozitiv, călătorii, de exemplu, îşi pot brona camere de hotel şi folosi ulterior telefoanele mobile drept chei electronice, pentru ca mai apoi să nu fie necesar de a te înregistra la recepţie.

De asemenea, de pe tabletă poate fi ales un nou punct de destinaţie, care, într-un mod automat se va transmite pe ecranul multimedia care stă în vizorul şoferului. În acest mod, Peugeot încearcă să treacă peste barierele lingvistice dintre pasagerii şi şoferii care pot fi de naţionalitate diferită.

iLab_2

Gadgetul imens este instalat pe un suport, fapt care permite mutarea şi înclinarea lui. Ulterior acesta poate fi folosit în mod individual, sau în comun pentru că suprafaţa ecranului este mare şi poate fi împărţită în patru zone separate.

Prototipul este dotat şi cu ochelari de realitate virtuală Samsung Gear VR. Peugeot spune că tehnologiile vor permite, de exemplu, regizorilor de film să vadă locul unde se vor petrece filmările înainte să ajungă la destinaţie, iar designerii şi inginerii vor evalua produsele care sunt făcute sub supravegherea lor.

iLab_3

Conceptul a dispune de sisteme de reîncărcare a telefoanelor prin inducţie electromagnetică, un sistem audio Focal cu 17 difuzoare, scaune tapiţate cu Alcantara, sistem de monitorizare a stării de oboseală a şoferului, sistem de recunoaştere a semnelor de circulaţie, sistem automat de frânare şi de înregistrare a telemetriei.

Dacă nu aţi ştiut, ultima funcţie este destinată în mare parte companiilor de transport. Prin ea sunt transmise informaţii cu privire la consumul de combustibil, viteza de deplasare şi nivelul de combustibil în rezervor, pentru a uşura planificarea lucrurilor.

iLab_6

Peugeot Traveller i-Lab măsoară 4.96 metri în lungime, 1.92 metri în lăţime şi 1.90 metri în înălţime. Mărimea ampatamentului este egală cu 3.28 metri.

Odată cu prezentarea acestui concept, a fost arătat şi van-ul de serie Peugeot Traveller din care prefigurează i-Lab.

(foto/video) Peugeot Traveller vine să se bată cu VW Multivan pentru clienţii VIP

iLab_7iLab_4iLab_5

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/