(foto) La mulți ani, Touareg! VW introduce o ediţie specială pentru cea de-a 20-a aniversare a sa

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Volkswagen sărbătorește 20 de ani de la introducerea modelului Touareg printr-o ediţie specială – EDITION 20. Va fi disponibilă de la mijlocul lunii iunie și dispune de o gamă deosebit de extinsă de echipamente exclusive.

Modelul în ediție specială este disponibil pentru comandă acum. Preţul de start în Germania îi este de 77.530 de euro.

Caracteristicile distinctive ale noului Touareg EDITION 20 includ vopseaua complet nouă Meloe Blue, precum și jantele Bogota polişate şi lucioase de 20 inci, care sunt disponibile doar pentru modelul aniversar. Opţionale sunt jante Suzuka de 21 inci sau Estoril de 22 inci.

Designul exterior expresiv este completat de geamuri posterioare fumurii, stopuri cu o tentă roşietică mai închisă și o insignă pe ramele portierelor, în zona geamurilor. Arcurile roţilor și difuzorul posterior sunt vopsite în Black Glossy.

La urcarea în vehicul, șoferul și pasagerii sunt întâmpinați de ornamentele iluminate de pe praguri, care includ sigla EDITION 20. Scaunele (cu reglare în 18 direcţii) din piele Savona neagră de înaltă calitate, cu matlasare distinctivă sub formă de diamante și cusături în culoarea contrastantă Ceramique, un bej deschis.

Caracterul sportiv este evidențiat de accente roșii: cusături duble perfect asortate în Ceramique/Red pot fi găsite pe planşa de bord, pe volan și pe părțile interioare ale ușilor. Levierul cutiei de viteze îmbrăcat în piele prezintă la fel sigla EDITION 20.

Sub capotă se poate alege între: un V6 TDI de 3.0 litri cu 231 CP/500 Nm sau 286 CP/600 Nm, un V6 TSI de 3.0 litri cu 340 CP/450 Nm, ori unitatea plug-in hybrid pe bază de V6 TSI cu 381 CP/600 Nm.

Toate cele patru motoare își transmit puterea către o cutie de viteze cu opt trepte şi, respectiv, un sistem de tracțiune integrală. Acest lucru face posibilă tractarea remorcilor cu o greutate de până la 3.5 tone.

Funcțiile opționale moderne, cum ar fi Travel Assist și Innovision Cockpit cu monitor central de 15 inci vin standard. O suspensie pneumatică şi barele anti ruliu active sunt oferite contra cost.

De la momentul lansării sale pe piață în 2002, SUV-ul de lux a devenit un succes absolut. Peste un milion de unități au fost vândute în întreaga lume până în prezent.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/