(foto) La un pas de explozie! Un tânăr s-a oprit într-o benzinărie cu maşina avariată după ce răsturnat un microbuz cu pasageri

Accident teribil în această dimineaţă în raionul Orhei. În jurul orei 5:30, poliția locală a fost sesizată despre producerea unui accident rutier în apropierea localității Ivancea, soldat cu persoane traumatizate. Imediat la faţa locului au fost dislocate serviciile de urgenţă pentru a acorda tot suportul necesar.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că automobilul de marca Mercedes-Benz, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani fără permis de conducere, a ieșit pe contrasens și a lovit lateral un microbuz care activează pe ruta regulată Orhei-Chișinău.

Din câte putem observa, ambele autovehicule s-au oprit la o distanţă semnificativ de mare unul faţă de celălalt: sedanul într-o staţie de alimentare cu carburanți, la doar câţiva metri de o coloană de distribuție, existând pericolul unei explozii, în timp ce microbuzul a devenit o piedică pe carosabilul traseului naţional.

În urma impactului conducătorul microbuzului și cinci pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, toţi fiind transportați la Spitalul Raional Orhei cu diverse traumatisme.

Tânărul şofer a scăpat din câte se pare basma curată în privinţa stării de sănătate, dar în urma testării alcoolscopice a ambilor conducători auto, anume el s-a dovedit că era şi beat, nu numai fără permis (0.18 mg/l de alcool în aerul expirat)!

Alte circumstanțe se stabilesc, dar tânărul riscă cel mai probabil şi o pedeapsă cu închisoarea!

Cmentariile sunt închise