(foto) Manhart MH5 GTR va exista într-un singur exemplar

Cu noul M5 CS (Competition Sport), BMW M GmbH a adăugat un vârf de lance ascuțit seriei F90, dar pentru atelierul Manhart ale sale caracteristici stoc nu sunt suficiente din câte se pare!

Astfel spus, modelul MH5 GTR One of One a fost făcut să arate posibilităţile de modernizare a sedanului, dar şi rezultatele unuia dintre primele programe de tuning din lume pentru el.

Caracteristici cheie:

  • MH5 GTR are un aspect întunecat, tipic atelierului Manhart, datorită înfășurării sale în “Moonlight” – o folie strălucitoare într-un albastru închis mătăsos, contrastată de elementele gri ale setului de autocolante specifice. Accentele aurii din fabrică ale lui M5 CS au fost eliminate.
  • Jantele forjate din aliaj MANHART Classic Line, cu spiță Y, în Silk Matt Black, măsoară 21 de inci. Dimensiunile anvelopelor performante montate sunt 275/30ZR21 pe faţă și 295/30ZR21 pe spate. Au fost instalate şi extensii suplimentare pe puntea din față pentru a asigura alinierea perfectă a combinațiilor roată/anvelopă în plan orizontal.
  • Pe verticală, vehiculul a fost aliniat prin intermediul unei suspensii Manhart personalizate: inclusiv prin intermediul unor arcurile elicoidale fabricate de KW suspensions garda la sol poate fi reglată după propria dorinţă, astfel încât dinamica în viraje să fie şi mai mare.
  • Puterea de 635 CP şi cuplul de 750 Nm s-a schimbat datorită instalării doar a unui MHtronik powerbox cu noi setări pentru unitatea electronică de control a motorului și a unei admisii de aer din carbon. Acum are să ofere 788 CP şi 935 Nm, ceea ce înseamnă fără doar şi poate că este capabil de un exerciţiu 0-100 km/h în mai puţin de 3.0 secunde!
  • Creșterea puterii este subliniată de sunetul puternic care se face auzit prin cele patru terminaţii de eşapament acoperite cu ceramică sau, opțional, din carbon, de 102 milimetri, ale unui sistem special de evacuare a gazelor din oţel inoxidabil, de tip cat-back, ce include şi supape controlate electronic.

Maşina va putea fi admirată în public în septembrie la Salonul Auto de la München, alături de MH4 GTR şi încă o nouă surpriză.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/