(foto) Manhart propune tuning pentru Tesla Model 3 Performance

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu sunt multe companiile care propun un program de tuning pentru Tesla Model 3. De exemplu, anterior şi-au prezentat ofertele atelierele Novitec, Vorsteiner şi Startech, iar acum au gata una germanii de la Manhart Performance.

Lista modificărilor este însă tradiţională deja: un bodykit modificat, noi jante, suspensie modificată şi interior retapiţat dacă se doreşte. Motorul sau motoarele electrice nu se ating.

Oferta Novitec:

Oferta Vosteiner:

Oferta Startech:

Ce propune Manhart:

  • Cota de piață a mașinilor electrice crește de ani de zile fără oprire și se lansează aproape neîncetat noi serii de modele de la toți producătorii. Tesla este unul dintre pionierii absoluți în domeniul vehiculelor electrice. Cu Model 3, marca lui Elon Musk sărbătorește succese impresionante în vânzări. Printre benzinare, însă, mașinile electrice încă se confruntă cu greu, fiind considerate lipsite de emoții şi imposibil de reglat. Cei de la Manhart Performance spun că aceasta este o concepție greșită.
  • La baza proiectului său, numit TM3 510, stă Model 3 Performance cu două motoare electrice puternice (513 CP şi 660 Nm). O baterie litiu-ion de 82 kWh este la bord ca unitate de stocare a energiei.
  • Datorită optimizării suspensiei, care include arcuri de la H&R, maşina Tesla se apropie mai semnificativ de asfalt, devenind respectiv mai aerodinamică.
  • Jante noi de format mare stau sub aripi, de model Barracuda, în format 9×21 inchi şi având un finisaj Gri Platinum. Alternativ, culoarea jantei poate fi configurată individual. Anvelopele măsoară 235/30 R21.
  • Un splitter frontal din carbon oferă caroseriei lui TM3 510 un aspect și mai izbitor.
  • La aceasta se adaugă setul de autocolante caracteristic pentru Manhart. Dacă se optează, este finisat în gri și roșu mat, oferind şi o “plasă” pentru a fi imitată o grilă de radiator. Iar geamurile laterale din spate au o nuanță închisă.
  • Nu în ultimul rând, sistemul de frânare și interiorul modelului prezentat au rămas în starea lor originală. Cu toate acestea, Manhart poate oferi upgrade-uri configurabile individual şi la aceste capitole, la cerere.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/