(foto) Mansory prezintă un Softkit pentru modelul rar Rolls-Royce Dawn Silver Bullet

Atelierul de tuning Mansory a cumpărat unul din cele doar 50 de Rolls-Royce Dawn Silver Bullet pentru a concepe şi prezenta un Softkit. Acesta este menit să schime aspectul original al decapotabilei şi să-i mărească semnificativ puterea.

Ce propune Mansory:

  • În cadrul acestui Softkit pot fi comandate și instalate diferite părți “suplimentare” din carbon pentru caroserie, o combinație modificată de roți și anvelope, dar şi o actualizare a performanței. Acestea, la solicitare, pot fi montate şi pe modelele obişnuite Dawn şi Wraith.
  • Pe maşină au fost montate toate componentele disponibile ale Softkitului și, împreună cu vopseaua specială “Duo Tone”, care este disponibilă și la cerere, sunt prezentate în cel mai bun avantaj și garantează un aspect sportiv și elegant.
  • Întreaga idee de design în două tonuri este susținută de jantele din aluminiu V.6 complet negre. Acestea măsoară 22 de inci şi sunt incluse în anvelope de mărimi 265/30/22 și 295/35/22. La cererea clientului, jantele pot fi, de asemenea, vopsite individual, în orice culoare imaginabilă.
  • Este disponibilă și o actualizare a performanței printr-o unitate ECU modificată pentru sistemul de management al motorului. Rezultatul sunt 740 CP şi 1.000 Nm de cuplu pentru o acceleraţie 0-100 km/h în 4.5 secunde şi atingerea unei viteze maxime de 285 km/h.

Softkitul Mansory, prin definiție, nu include nicio modificare a interiorului vehiculelor respective. Cu toate acestea, este de la sine înțeles că fiecare Softkit poate fi completat și combinat cu toate conversiile interioare disponibile.

Cât costă acest program de tuning “uşor” nu se anunţă public, însă preţul automobilului poate urca până la jumătate de milion de euro!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/