(foto) Marca DS Automobiles s-a lansat în România

Marca DS Automobiles a ajuns în Romania și a deschis porțile şi primului showroom dedicat! Anunțul a fost făcut recent în cadrul unui eveniment exclusivist, la care au luat parte peste 250 de persoane! AutoBlog.MD a fost pe lista invitaților și în curând vă vom prezenta un reportaj video de la eveniment.

Povestea DS începe acum mai bine de șase decenii. Era anul 1955. Salonul Auto de la Paris. Agitație, vuiet. Toată lumea vorbea despre apariția neobișnuită. O mașină cum nu mai văzuse nimeni. Standul Citroën era ticsit de curioși. Traction Avant avea oficial un urmaș: se numea DS și în primele 15 minute de la deschiderea comenzilor adunase deja 750 de clienți. La finalul zilei avea 12.000 de comenzi.

Pentru a introduce invitații în universul DS si a le aminti de istoria și performanțele timpurii ale mărcii DS, în cadrul evenimentului de lansare a fost creat un showroom old-style unde au fost expuse două modele de colecție Citroën DS Pallas. Unul din 1971, Gri Palladium, cu capacitate motor 2.175 cmc, 125 CP, injecție benzină Bosch multipunct și cutie manuala 5+1 trepte. Și unul din 1974, Brun Scarabee, capacitate motor 2.348 cmc, 130 CP, injecție Bosch multipunct și cutie semiautomată (robotizată, hidraulică).

Atmosfera futuristă, tehnologia, clipurile animate, designul sălii și mașinile inovative au trezit invitații la realitate și i-au invitat să descopere în premieră în România cele două modele actuale emblematice ale mărcii DS Automobiles  – DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, cât și versiunile lor electrice – DS 7 CROSSBACK E-TENSE și DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Clienții, pasionații, dar și curioșii pot admira designul încântător al SUV-urilor DS 7 CROSSBACK si DS 3 CROSSBACK şi mai nou în noul showroom DS. Centrul auto este deschis la concesionarul Eurial Invest Pantelimon și este conceput ca un butic auto dedicat eleganței și rafinamentului. Experiența clienților DS merge mai departe de un simplu showroom. Toți clienții DS se bucură de beneficii exclusive, dedicate, prin programul de customer experience “Only You”.

“Ambiția noastră este de a face din DS marca auto preferată a celor ce apreciază rafinamentul, eleganța și confortul la superlativ”, a declarat în cadrul evenimentului, Andrei Iacob – CEO Trust Motors.

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și de moștenirea excepțională a modelului clasic Citroen DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, își propune să întruchipeze know-how-ul franțuzesc în materie de automobile de lux. DS Automobiles este marca Premium a Grupului PSA.

Concepute pentru clienții dornici să-și exprime propriul stil și aflați în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS din a doua generație îmbină rafinamentul și tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE.

Prezentă în 34 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include, la începutul anului 2019, 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS, care răspunde şi de importul produselor mărcilor Peugeot şi Citroen. Rețeaua sa de distribuție însumează 45 puncte de vânzare în întreaga țară, iar serviciile oferite acoperă toate nevoile clienților prin modelul de business one-stop-shop, de la vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări, până la toată gama de servicii post-vânzare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/