(foto) MC Edition – nouă serie specială pentru a sărbători cursele care bat în inima Maserati

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

MC reprezintă Maserati Corse: o natură sportivă, promovată pe pistă pentru competițiile de zi cu zi. Noua serie specială MC Edition celebrează performanța și spiritul de curse fără compromisuri al companiei, fiind şi ecoul unei poveşti care a început aproape 96 de ani în urmă, când Tipo 26 – primul model care a purtat un Trident pe capotă – a câștigat clasa de 1.500 cc la Targa Florio cu Alfieri Maserati la volan.

Seria specială a fost pregătită pentru modelele Ghibli, Levante şi Quattroporte cu motoare V8 de 3.8 litri (580 CP). Culoarea pentru caroserii poate fi aleasă între două exclusive: Giallo Corse şi Blu Vittoria.

Giallo Corse este o culoare galbenă cu trei straturi, cu o mică albastră care interferează cu lumina într-o manieră extrem de sofisticată, pentru un aspect sportiv și avansat. În schimb, Blu Vittoria este un albastru mat aplicat în trei straturi. Extrem de profundă, de impact, nouă și contemporană, nuanţa are un efect deosebit de tangibil care la prima vedere dă a gri.

Suplimentar la exterior gama de modele MC Edition are detalii distinctive în Piano Black și o insignă specifică pe aripa din spate și montantul central. Levante MC Edition are jante de 22 inci, iar restul de 21 inci. Finisajul negru lucios al jantelor și etrierele de frână albastre completează aspectul.

Specificațiile seriei speciale sunt completate cu o trapă acţionată electric, un sistem audio surround Bowers & Wilkins și un pachet de asistență pentru șofer.

Legătura unică a MC Edition cu spiritul de curse și Modena este, de asemenea, evidentă în caracteristicile interioare, inclusiv componentele din fibră de carbon albastră din cabină. Cusăturile galbene și albastre de pe scaunele din pielea naturală neagră Nero Pienofiore sunt juxtapuse cu accente din denim. Tetierele scaunelor sunt înfrumusețate cu logoul MC Edition, iar o insignă dedicată se găseşte pe consola centrală.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/