(video) Şocant! Un pieton, aruncat la câţiva metri după ce a ajuns pe capota unei maşini care rula pe str. Grenoble

Şi iată un nou accident cu implicarea unui pieton, unde din nou cea mai mare parte a vinei, dacă nu integral, o poartă conducătorul auto. S-a întâmplat acum câteva ore, în seara zilei de 19 iunie, pe strada Grenoble din capitală, pe timp de vreme proastă.

Momentul, care a fost surprins de o cameră de supraveghere, a fost făcut public pe o reţea de socializare.

VIDEO: facebook.com/mitroo.mitroo.5

Potrivit informaţiilor disponibile, care ne-au fost comunicate de Natalia Stati, ofiţer de presă al Direcției de Poliție a municipiul Chişinău, forţele de ordine au fost sesizate despre situaţie la ora 18:07. Incidentul s-a întâmplat mai exact la intersecţia străzilor Grenoble cu Ioan Vodă Viteazul.

Maşina care a luat pietonul în vârstă de 27 de ani pe capotă este un Opel, care la moment era condus de un bărbat în vârstă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, suferind careva traumatisme. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Reieşind din cele întâmplate ce ar trebui de întreprins: mai multă educaţie pentru şoferi, deşi cu toţii suntem învăţaţi reguli şi tehnici la şcolile auto, despre cum să evităm astfel de situaţii, ori mai multă educaţie pentru pietoni în acest sens, inclusiv pentru elevii din şcoli care se pare că află insuficiente lucruri pentru o mai mare responsabilitate în stradă?

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-mesaj-pentru-pietoni-asa-nu-se-poate-de-traversat-strada-accident-evitat-la-mustata-in-chisinau/

https://autoblog.md/video-de-dimineata-la-spital-momentul-cand-un-pieton-este-lovit-dur-de-o-masina-care-rula-pe-strada-vadul-lui-voda/

https://autoblog.md/video-atentie-soferi-iata-de-ce-trebuie-pastrata-distanta-mai-ales-in-preajma-trecerilor-pentru-pietoni/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/