(video) Mesaj pentru pietoni! Așa NU se poate de traversat strada! Accident evitat la mustață în Chișinău

Situţia care s-a întâmplat de curând în preajma Gării Feroviare din capitală trebuie să fie luată în serios de toţi pietonii din Republica Moldova. Şi şoferii trebuie să fie atenţi pentru că în orice caz de impact poartă o răspundere mai mare, cum nu ai da!

Cum în imaginile ataşate, așa NU se poate de traversat o stradă! Este o abatere gravă de la reguli dacă se trece un drum într-un astfel de mod, iar dacă totuşi se ajunge să se încalce legea, mergând la propriul risc, până la urmă se poate ajunge pe partea cealaltă prin spatele unei maşini, deşi tot este periculos. Nicidecum prin faţa ei!

Şoferul a fost brav şi a reacţionat prompt, însă nu toţi o vor putea face la fel. Unii se vor pierde şi vor lua astfel de oameni pe capotă, alţii vor ieşi destul de mult pe contrasens şi ar putea intra frontal în alt automobil, alături de multe alte scenarii. De ce este nevoie să se întâmple asta când trecerea de pietoni, mai ales una subterană, cea mai sigură posibilă, se află la câţiva metri distanţă?

Mesajul pentru pietoni este, mai ales în contextul situaţiei în care trăim, să lăsaţi medicii să se ocupe de pacienţii care au chiar nevoie de ajutor, inclusiv cei care suferă acum de COVID-19! De ce trebuie să piardă timp şi aibă grijă şi de urmările neatenţiei voastre (la propriu, dar şi la figurat vorbind)? Cu toţii trebuie să fim responsabili când părăsim casele noastre, iar dacă nu suntem aşa în cele mai mici lucruri, planurile mari la sigur nu vor avea izbândă.

Autor video: facebook.com/iliuha.cernocan

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Studiu: Parcul auto european va scădea cu peste 5% după 2025

(video) S-a născut în două cămăşi! Situaţia în care s-a pomenit un tânăr din Chişinău pe trecerea de pietoni

(video) În Quebec a apărut o trecere pentru pietoni “vie”! Cum reacţionează şoferii când o văd

(video) Doar în Moldova te poţi împiedica şi cădea pe o trecere de pietoni?! Incidentul viral al zilei

(video) S-a născut în două cămăşi! Situaţia în care s-a pomenit un tânăr din Chişinău pe trecerea de pietoni

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/