(video) S-a născut în două cămăşi! Situaţia în care s-a pomenit un tânăr din Chişinău pe trecerea de pietoni

0

Un şofer din Chişinău a fost martor cum în seara zilei de ieri, pe strada Munceşti, un pieton care traversa regulamentar strada a fost la un pas de a fi luat pe capotă de două ori pe aceeaşi trecere. Totul din cauza unor șoferi lipsiți de educație în trafic.

Internautul regretă doar că din cauza calităţii înregistrării video nu se pot recunoaşte numerele de înmatriculare ale automobilelor vitezomanilor. În rest, nouă tuturor, nu ne rămâne decât să ne bucurăm că tânărul a evitat un pat de spital sau ceva mai grav, şi că s-a întors acasă la familie cu bine.

Amintim tuturor conducătorilor că limitele de viteză pe străzile oraşului trebuie respectate întocmai, în apropiere de trecerile de pietoni este necesar de redus viteza pentru asigurare, iar limitatoarele de viteză în mod normal nu trebuie ocolite.

Autor video: facebook.com/eduard.chirghiz

Vezi şi: (video) Un „Moş Crăciun” din Paris a ajutat la reţinerea unei şoferiţe care a lovit un pieton. Vezi cum s-a întâmplat

Vezi şi: (video) Şoc pentru câţiva şoferi din Chişinău sau cum un pieton a trecut brusc strada

Vezi şi: (video) INP i-a aplicat o amendă şoferului care a fost la un pas de a lovi o femeie pe trecerea de pietoni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata