(foto) Liberty Walk introduce primul său widebody kit pentru noua Toyota GR Supra

Pentru cei care adoră tuning-ul auto nu este un secret că unele dintre cele mai extravagante kituri de caroserie pentru maşinile sportive le face atelierul japonez Liberty Walk.

Combinaţia de noi forme, dar şi o putere sporită sub capotă, fac din aceste automobile să arate foarte cool!

Liberty Walk a pregătit de curând un kit de caroserie şi pentru actuala generație Supra (A90) şi din câte se pare s-au depus toate eforturile pentru a face mașina să arate fără compromisuri şi cât mai sălbatică.

Pachetul include o nouă bară de protecție cu un splitter pronunţat, o capotă originală, extensii pe aripi şi arcurile roţilor, aripa posterioară de pe hayon, bara de protecţie posterioară care integrează un difuzor de aer.

Toate aceste elemente sunt evaluate la 17.930 dolari în cazul în care sunt realizate din fibră de sticlă sau la 19.030 dolari dacă sunt din fibră de carbon. La solicitare ambele opţiuni se pot vopsi în culoarea caroseriei. Ele pot fi cumpărate şi separat.

Amintim că sub capota modelului Toyota GR Surpa A90 de nouă generaţie stă un motor turbo B58B30O1 de 3.0 litri, care oferă în prezent în interpretare maximă 388 CP.

Actualmente, echipa Papadakis Racing lucrează la modificarea unităţii pentru a face prima Supra A90 care să genereze peste 1.000 de CP!

https://autoblog.md/video-sema-2019-invazie-de-toyota-supra-cu-bodykit-uri-agresive-si-cu-peste-750-de-cai-putere/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/