(video) SEMA 2019: Invazie de Toyota Supra cu bodykit-uri agresive şi cu peste 750 de cai putere

Peste 15 proiecte pe bază de Toyota GR Supra de nouă generaţie au uimit şi mai uimesc în aceste ore publicul în cadrul SEMA Show. Practic aceasta a fost cea mai populară maşină de acolo. Cele mai multe le-a adus personal filiala americană Toyota pe standul său.

Printre acestea se numără automobile personalizate individual, cât şi unele în stare conceptuală cu tot ce au pe ele. Mai este expusă în aceste ore chiar şi o maşină dedicată curselor NASCAR, stilizată sub designul noii GR Supra, dar şi un exemplar cu statut de maşină de siguranţă pentru NASCAR Xfinity Series.

Un alt exemplar interesant este GR Supra 3000GT Concept, făcut cu inspiraţie din kitul TRD3000GT pentru Supra Mk IV de generaţie anterioară. În preajmă a fost expus şi un exemplar GR Supra Heritage Edition care se deosebeşte de altele prin prezenţa unui motor ce produce peste 750 de CP!

Mai trebuie de remarcat că în cadrul unui stand a avut loc o parte din procesul de asamblare a unui motor pentru această maşină, unul cu şase cilindri în linie care va produce într-un final puţin peste 1.000 de CP!

La SEMA Show mai sunt arătate şi alte proiecte pe bază de Toyota GR Supra de nouă generaţie, în afara celor pregătite de producătorul nipon, iar pentru a le admira te invităm să accesezi primul video din galerie.

Caracteristicile maşinilor expuse de Toyota:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE VIDEO:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/