(video) Două maşini s-au răsturnat ieri lângă Ratuş. Unul dintre şoferi a ieşit la o depăşire fiind beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În seara zilei de ieri, în jurul orei 19:00, la IP Criuleni a parvenit un apel telefonic prin care a fost înregistrată informația despre producerea unui accident rutier, pe traseul Chișinău-Orhei, în preajma satului Ratuș. La câteva minute după impact un membru al echipei AutoBlog.MD a trecut prin preajmă şi alături de alţi participanţi la trafic a avut ocazia să vadă consecințele celor întâmplate.

Informaţiile oficiale, pe care le-am primit de la ofiţerul de presă al IP Criuleni Elena Băetrău, ne spun că un contact violent a avut loc între un Mercedes-Benz Sprinter şi un VW Polo GTI. Conducătorul microbuzului intenţiona să iasă la depăşire, însă nu s-a asigurat complet. În urma tamponării ambele autovehicule s-au răsturnat şi s-au oprit practic lipite într-un canal de evacuare a apelor pluviale de la marginea carosabilului.

Din fericire nicio persoană nu a avut de suferit traumatisme. Conducătorul Mercedes-ului, fiind supus testului alcoolscopic, avusese o concentrație de alcool de 1.42 mg/l în aerul expirat! Alte circumstanțe se stabilesc.

VIDEO: Dragomir Sofroni
VIDEO: facebook.com/Nikolae Katana
VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/