(video) Alt nivel de personalizare! Acest Rolls-Royce are un bord decorat cu peste 3000 de pene de pasăre

La fel ca şi creatorii celor mai celebre obiecte de artă din lume, Rolls-Royce este simbolul a ceea ce se numeşte Bespoke, un termen din engleză care semnifică “personalizat pentru un anumit client”. Fiecare capodoperă din automobilist este o pânză pentru creativitate, aducând la viață capacitatea Bespoke fără de egal. 

Rolls-Royce Phantom “Iridescent Opulence” este un bun exemplu și o dovadă a acestei afirmații. Dispunând de o aşa-zisă galerie personalizată, care a debutat în calitate de concept în 2017, acest automobil unic în lume este o expresie semnificativă și substanțială a artei, designului și excelenței inginerești.

https://youtu.be/ns41lbB3mFo
https://youtu.be/jeE2MzU_nRk

Înțelegerea faptului că clienţii mărcii sunt tot mai mulți colecționari de artă frumoasă și contemporană a determinat echipa de design a Rolls-Royce să creeze un spațiu în care toate ideile posibile din imaginaţie să fie redate, în conformitate cu dorinţa şi acceptul proprietarilor de maşini. 

Un spațiu numit în mod adecvat – The Gallery (Galeria) – este o aplicație acoperită cu sticlă, care rulează neîntrerupt pe planşa de bord din interiorul unui Rolls-Royce Phantom, oferind o oportunitate fără precedent de a prezenta lucrări de artă în mașina dvs. 

Lucrată şi asamblată într-o cameră extrem de curată din punct de vedere tehnic, de la casa Rolls-Royce din Goodwood, Anglia – un mediu steril în cadrul căruia pot fi asamblate articole delicate și foarte personalizate, de la o simplă aplicare de lemn sau metal, la o utilizare mai complexă a materialelor care nu sunt în mod normal viabil într-un context auto – această Galerie extinde experiența clientului către un tărâm nou.

Proiectată de Nature Squared, cu sediul în Elveția, un specialist în materiale consacrat care creează finisaje uimitor de frumoase folosind cea mai recentă tehnologie pentru a transforma materiale naturale durabile, lucrările lor pot fi găsite în eșaloanele superioare ale multor industrii unde dorința de a fi înconjurat de obiecte de o frumusețe naturală remarcabilă predomină. Făcând ecou punctelor de vedere ale Rolls-Royce, Nature Squared îmbrățișează abilități artizanale care sunt antiteza producției în serie și, pentru personalizarea Galeriei de pe Phantom, a fost inspirat să lucreze cu articole care până acum au fost imposibil de încorporat într-o mașină cu motor.

Penele, care emană lux, sunt o soluţie estetică îndrăzneață și progresivă de încorporat într-un context auto. Au fost efectuate cercetări ample pentru a identifica o specie durabilă de pasăre cu un penaj bogat și dens care ar oferi baza unei aplicaţii interioare opulent pentru a împodobi Galeria. Peste 3.000 de pene, din coada unor păsări dintr-o specie ţinută în secret, au fost selectate pentru irizarea lor, modelate individual pentru a accentua strălucirea și nuanța bogată a penelor naturale și cusute manual pe o țesătură cu pori deschiși, într-un design care provine din inima Galeriei, acel ceas mecanic pe bord. 

Producția aditivă folosită pentru a imita musculatura unei aripi naturale pentru a aduce viață creației a creat o operă de artă atmosferică care aduce atât mișcare, cât și fragilitate acestei Galerii. În plus, ceasul singur este o lucrare care urmează este de venerat. Piesa centrală îi este încrustată cu un înveliş de sidef care subliniază suplimentar textura lucioasă a penelor.

Automobilul cu această galerie a fost prezentat acum câteva zile la dealerul mărcii din Abu Dhabi, semn că proprietarul tot de acolo ar fi originar, ori acesta ar fi doar un demo car pentru a demonstra pe viu oferta de personalizare. Preţul maşinii cu ampatament extins ar depăşi jumătate de milion de euro.

https://youtu.be/OzPqBBtkAQA
https://youtu.be/FDBVGE1vItQ

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-nou-rolls-royce-phantom-surprins-in-parcarea-unui-dealer-vopsit-cu-spray-pentru-graffiti/
https://autoblog.md/video-unicul-rolls-royce-rose-phantom-are-broderii-florale-facute-cu-un-milion-de-cusaturi-in-total/
https://autoblog.md/foto-a-ramas-atat-de-impresionat-de-un-rolls-royce-incat-a-decis-sa-si-comande-un-altul-cu-irisul-fiicei-sale-pe-el/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/