(video) Manhart Performance dă asigurări că a făcut cel mai rapid BMW M8 din lume

Atelierul german de tuning prezintă poate ultimul „stage” care a devenit posibil de realizat din punct de vedere tehnic, cu păstrarea unor norme de siguranţă, pentru noul BMW M8 Competition.

Aplicat, Manhart Performance dă asigurări că anume maşina care părăseşte atelierul său e cel mai rapid M8 din lume! Vezi testul nostru cu noul BMW M8 Competition AICI!

Noul M8 Competition este, fără îndoială, unul sau poate chiar singurul la moment vârf de lance din gama de modele BMW M. Cu 625 CP şi 750 Nm generaţi standard de motorul său V8, puteri care îl ajută să ruleze cu o viteză maximă de 305 km/h, modelul BMW de top este fascinant de rapid chiar și în forma sa originală. Dar se poate duce şi la noi extreme, aşa cum a demonstrat-o atelierul german de tuning.

Compania din Wuppertal a fost specializată în optimizarea vehiculelor BMW de mai mulți ani și prin utilizarea experienței sale remarcabile, a lansat acum cel mai rapid din lume BMW M8 Competition sub forma proiectului MANHART MH8 800.

În urma conversiei necesare, coupeul sport rapid produce nu mai puțin de 823 CP şi 1.050 Nm de cuplu, combinând exclusivitatea finală cu o sportivitate absolut remarcabilă. MH8 800 are nevoie de doar 2.6 secunde (-0.6 s) pentru a sprinta de de pe loc şi până la 100 de km/h, un timp similar cu ceea ce poate noul Porsche 911 Turbo S care este mai scump. În plus, accelerația de la 100 la 200 km/h durează doar 5.7 secunde!

Manhart MH8 800 BMW M8 5

Un Manhart turbo kit vine împreună cu un intercooler custom și o revizuire a software-ului de pe unitatea de control a motorului. Toate acestea sunt responsabile pentru creșterea semnificativă a performanței motorului V8 de 4.4 litri, la care s-ar mai adăuga şi noul eşapament din oţel inoxidabil cu supape controlate activ şi terminaţii cu diametru de 100 mm, opţional finisate cu inserţii din fibră de carbon sau ceramică.

Pentru a putea rezista la puterea crescută a motorului fără probleme, transmisia a fost, de asemenea, modernizată. În plus, noi arcuri de suspensie, reglabile pe înălţime, de la KW, sunt responsabile pentru coborârea modelului MH8 800 cu aproximativ 30 milimetri. În plus, coupeul a primit un set-up special pentru suspensie de la Manhart și a păstrat sistemul de frânare cu mecanisme carbo-ceramice care sunt oferite standard din fabrică, deşi ambele pot fi configurate individual, la cerere.

Vizual, MH8 800 iese în evidență prin bare de protecţie reproiectate şi cu adaousi din fibră de carbon, precum şi un spoiler pe capacul portbagajului. Pentru decorul caroseriei se mai oferă un set de autocolante aurii care contrastează cu vopseaua de culoare închisă. Aceeași combinație de culori este folosită pentru jantele Concave One din aluminiu, de mărimi 9×21 şi 10.5×21 inci în anvelope 265/30 ZR21 şi 305/25 ZR219 respectiv.

Nu în ultimul rând, Manhart propune un pachet de rafinament cu inserţii din carbon pentru volanul stoc și noi padele de comutare manuală a treptelor.

Primul exemplar dintr-un total de 10 se vinde aici.

Consultă mai multe detalii şi preţurile produselor în broşura de mai jos:https://docs.google.com/viewer?url=https%3A%2F%2Fwww.manhart-performance.de%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F05%2FMANHART-MH8-800-Expose-ENG.pdf&embedded=true&hl=enLoaderLoading…EAD LogoTaking too long?Reload Reload document |  Open in new tab

(video) Manhart MH5 700 poate “face praf” cel mai noul BMW M5 Competition

https://autoblog.md/video-manhart-mh5-700-poate-face-praf-cel-mai-noul-bmw-m5-competition/embed/#?secret=bNbaTXuiHk

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/