(video) GENEVA 2020: AutoBlog.MD despre noul Porsche 911 Turbo S, maşina super sport de vis

Cel mai performant din punct de vedere dinamic Porsche 911 al momentului a fost lansat! Noile 911 Turbo S Coupe şi Cabriolet urmau să debuteze în faţa a mii de ochi la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, însă nu s-a mai întâmplat şi poate vom avea o altă ocazie să le vedem. Asta pentru că sunt de-a dreptul impresionante.

Germanii au putut să facă din aceste modele sportive nişte automobile capabile să concureze cu foarte multe supercaruri şi chiar să se apropie de dinamica unora care produc peste 1.000 de CP! Şi asta doar cu 650 de CP la activ, în timp ce concurenţii principali au peste 700 sau chiar 800 de cai putere.

Cum le-a reuşit? Totul s-a datorat unei perioade îndelungate de teste şi optimizării care au stors din această maşină tot ce s-a putut, iar ultimele tehnologii au contribuit la sporirea agilităţii sale. Să vedem noua, viitoare generaţie, accelerând de pe loc şi până la 100 de km/h în mai puţin de 2.5 secunde deja?

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

https://autoblog.md/test-drive-noul-porsche-911-carrera-s-partea-1/

https://autoblog.md/video-test-drive-pe-circuit-cu-noul-porsche-911-carrera-s-partea-a-ii-a/

(video) Test Drive: Porsche 911 GT3 RS – visul împlinit!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/