(video/update) Accident grav lângă Bahmut. Patru persoane au decedat, o mașină lovind căruța în care se aflau

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #6)


(update #5) Contactată de IPN, șefa Secției Comunicare și Protocol a IGP, Diana Fetco, a confirmat că în urma accidentului cu implicarea unui automobil și a unei căruțe au decedat un bebeluş de trei luni, un tânăr de 30 de ani, precum și două femei, de 38 și 64 de ani.

Vicedirectorul Spitalului raional Călărași, Ion Veveriță, a menționat că bebelușul și femeia 64 de ani au murit pe loc, iar femeia de 38 de ani s-a stins din viață în ambulanță. Tânărul de 30 de ani a ajuns la spital, însă a murit în „salonul roșu” deși medicii au efectuat manevre de resuscitare și l-au intubat.

Ion Veveriță a mai precizat că bărbatul de 63 de ani, care a rămas în viață,  a suferit traumatism asociat, traumatism craniocerebral și mai multe fracturi. Acum este internat la terapie intensivă. Și copila de 4 ani au suferit numeroase fracturi, traumatism asociat, contuzii, inclusiv la organele abdominale. Încă de aseară au fost apelați colegii de la Aviasan, fata fiind preluată în stare gravă, în comă, și transportată la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

„Fetița a fost internată la IMC, în Secția reanimare în stare foarte gravă, cu mai multe traumatisme. Este în stare de somn profund”, a precizat pentru IPN purtătorul de cuvânt al Institutului, Maxim Cazacu.


(update #4)


(update #3)


(update #2) Cele patru persoane decedate sunt o femeie de 38 de ani, o femeie de 64 de ani, un bărbat de aproximativ 30 de ani și un bebeluș de trei luni.

Un bărbat de 63 de ani s-a ales cu fractura membrelor inferioare și contuzia țesuturilor moi, iar o fetiță de patru ani a fost preluată de ambulanță în stare gravă, fiind internată în secția de reanimare.


(update #1) Patru persoane au decedat, printre care și un copil, în urma unui grav accident rutier produs pe traseul R1, lângă localitatea Bahmut.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că o Skoda Fabia a lovit o căruță. În rezultat au decedat patru persoane, printre care și un copil, membrii unei familii, iar altele două au fost preluate de salvare.

La moment oamenii legii documentează accidentul. Traficul este redirecționat pe un drum adiacent.


(articol iniţial) Un nou accident în apropiere de localitatea Bahmut din raionul Călărași. IGP ne-a confirmat că impactul a avut loc între un automobil și un hipomobil.

Preliminar sunt înregistrate două decese. Este vorba despre un matur și un copil care se aflau în căruță. Unele informații neoficiale spun și despre mai mulți răniți.

La fața locului șoferul a fost testat cu aparatul Drager. Rezultatul a ieșit negativ, dar oricum i-au fost prelevate probele biologice pentru a se stabili cu exactitate toate circumstanțele.

Polițiștii încă sunt pe loc și documentează accidentul. Revenim cu detalii.

Cmentariile sunt închise