(video) Jeep introduce ștergătoare de parbriz pe care le vor aprecia pasionații de off-road

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Proprietarii de Jeep Wrangler și Jeep Gladiator pot obține o vedere mai curată a traseului sau a drumului cu noi ștergătoare de înaltă performanță de la echipa Jeep Performance Parts (JPP) de la Mopar, care curăță mai rapid parbrizul și cu mai puțin lichid de spălare.

Elementul cheie al noilor ștergătoare JPP sunt cele 12 orificii tăiate cu laser de-a lungul fiecărei lame. Soluția generează jeturi care eliberează lichid de spălare pe toată lungimea, inundând geamul murdar al parbrizului pe măsură ce lama se deplasează de-a lungul arcului său. Murdăria și resturile sunt spălate practic din prima mișcare.

Cu duzele de pulverizare standard ale vehiculului dezactivate, sistemul JPP folosește mai puțin lichid de spălare, minimizând în același timp „secundele oarbe”, atunci când drumul nu se vede clar în timpul ștergerii parbrizului în condus rapid.

Setul de ștergătoare de performanță JPP (număr de piesă Mopar PW100013AB) este disponibil acum în SUA și Canada (va veni în curând pe alte piețe) pentru modelele Jeep Wrangler și Jeep Gladiator din 2018 și mai noi. Setul conține brațe, lame și tubulaturi necesare pentru instalarea inițială, precum și un set de lame de schimb. Prețul de vânzare cu amănuntul este de 140 USD.

Apropo, anul acesta se împlinesc 85 de ani de la înființarea Mopar! O combinație simplă a cuvintelor MOTOR și PARTS, Mopar oferă servicii excepționale, piese și îngrijire pentru clienți. Apărut în 1937 inițial ca nume al unei linii de produse antigel, Mopar a evoluat de peste 85 de ani pentru a reprezenta atât îngrijirea completă a vehiculului, cât și performanța autentică pentru proprietarii și entuziaștii din întreaga lume.

Mopar și-a pus amprenta în anii 1960, în timpul erei mașinilor musculare, cu piese de performanță pentru a îmbunătăți viteza și manevrabilitatea lor, atât pentru utilizare pe șosea, cât și pentru curse. Mai târziu, Mopar s-a extins pentru a include servicii tehnice și asistență pentru clienți, iar astăzi integrează operațiuni de service, piese, accesorii și servicii de asistență pentru a îmbunătăți suportul pentru clienți și dealeri din întreaga lume.

Cmentariile sunt închise