(foto) Premieră la Pebble Beach: Noul McLaren GT by MSO

Noul McLaren GT poate fi realizat şi mai luxos. Pentru acest lucru există divizia de personalizare MSO, care are deja pregătit un pachet de opţiuni şi pe care îl va prezenta de astăzi la Monterey Car Week şi Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.

Coupeul pregătit pentru demonstraţii publice a fost vopsit în culoarea exclusivă MSO Defined Flux Silver, dezvoltată special pentru modelul GT. De asemenea este combinată cu nuanţa MSO Bespoke Satin Graphit care este aplicată pe pragurile laterale, corpurile oglinzilor retrovizoare, splitter-ul frontal şi bara de protecţie posterioară.

Un contrast este asigurat de mai multe inserţii din fibră de carbon, textura căreia a fost amestecată cu particule de argint autentic.

Exteriorul mai este scos în evidenţă prin nuanţa MSO Bespoke Satin Graphite Iron (aplicată pe etrieri) şi pachetul MSO Bright Pack care include rame cromate pentru geamuri, terminaţii din titan şlefuit pentru eşapament şi jante Gloss Black Diamond Cut.

Vezi şi: (video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul McLaren 720S Spider by MSO

Pentru interiorul automobilului sportiv se folosește o piele de calitate superioară în două culori: Flux White şi Satin Graphite. Pe tetierele scaunelor şi pe pragurile interioare se pot găsi logourile MSO, iar inserţia de pe volan şi padelele din spatele său sunt confecţionate din aceeași fibră de carbon amestecată cu argint.

Modelul de cusături MSO Bespoke Geoform de pe scaune, panourile ușilor și cotieră au avut drept sursă de inspiraţie modelul geometric al acoperişului de sticlă al Muzeului Britanic.

Printre alte dotări se numără un acoperiş panoramic cu nivel reglabil de transparenţă, nişte covoraşe exclusive pentru podea şi o cheie breloc în culoarea caroseriei.

Apropo, alegerea materialelor de tapițerie pentru habitaclu nu se limitează doar la piele. Pentru McLaren GT este disponibilă şi o tapiţerie din caşmir sau ţesătură SuperFabric rezistentă la tăieturi prin faptul că are un strat subțire de plăci blindate.

Vezi şi: (foto) Premieră: Noul McLaren 600LT, preparat de MSO, îşi face debutul la Pebble Beach

Sub capotă şi la alte capitole tehnice nu s-a intervenit. Preţul de start pentru un McLaren GT este de 163.000 de lire sterline şi livrările încep din această toamnă.

Vezi şi: (foto) Un al doilea proprietar de McLaren 720S a ales să i se personalizeze interiorul la Carlex Design

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/