(video) GENEVA 2019: Premieră mondială – Noul McLaren 720S Spider by MSO

McLaren a folosit Salonul Auto de la Geneva pentru a-şi prezenta public cele mai noi produse, dar şi pentru premiera publică a programului de personalizare oferit de MSO pentru noul 720S Spider. Vizitatorii standului au încă ocazia să vadă pe viu posibilitățile experţilor de la MSO, care uimesc prin unele soluţii şi sunt foarte atenţi la detalii.

McLaren 720S Spider by MSO îşi evidențiază aerodinamica avansată prin accentuarea elementelor aero design într-o fuziune spectaculoasă de culori. Fiecare aero accent este finisat cu un amestec armonios de trei vopsele metalizate din paleta MSO: Cerulean Blue, Burton Blue și Black Abyss. Finisajul inovator cu vopsea tri-ton, numit Coriolis, arată progresele tehnologice demonstrate de McLaren 720S Velocity by MSO arătat tot la Geneva acum doi ani.

În total, pentru o maşină, specialiştii vor dedica 260 de ore de muncă manuală pentru a aplica acest finisaj pe panouri individuale ale caroseriei, cu scopul de a imita pe cât de posibil fluxurile de aer care se mişcă peste corpul automobilului atunci când rulează. Părţile finisate cu aşa-zisul Coriolis includ splitter-ul frontal, prizele de aer de pe capotă, prizele de aer din față și de pe panourile laterale, partea inferioară a portierelor și panourile laterale inferioare de admisie a aerului, corpurile oglinzilor retrovizoare, bara de protecție posterioară și partea inferioară a spoilerului spate activ.

Vezi şi: (foto) MSO a umplut noul supercar Senna cu fibră de carbon şi asta costă doar 300000 de lire sterline

Alte repere stilistice sunt stabilite de vopseaua Meteorite Grey pentru caroserie, adaugată recent în paletă pentru a se potrivi cu schema de culori. În contrast mai vin jantele forjate super uşoare cu 10 spiţe, care sunt vopsite în culoarea neagră lucioasă Abyss Black şi ascunde etriere vopsite în Burton Blue.

Acest McLaren 720S Spider mai dispune de un tratament cu fibră de carbon datorită Gloss Carbon Fibre Tonneau Cover. De asemenea, fibra de carbon atinge difuzorul și montaţii B, în timp ce alte opțiuni includ un nou eşapament sport, un Stealth Pack care adaugă un finisaj mult mai subtil și mai întunecat în zona terminaţiilor eşapamentului, mecanismul de frânare cu ajutorul aerului, înconjoară geamurile și panoul care acoperă capacul de ulei, alături de o sticlă electrocromatică pentru acoperişul retractabil.

Interiorul este bogat în Burton Blue Alcantara dezvoltată special pentru acest program de personalizare, alături de o piele de calitate în culoare Jet Black. Toate componentele de interior primare și secundare sunt din fibră de carbon și există opțiunea ca aceasta să fie expusă la vedere pe părţile şasiului monococ Monocage II-S care se pot vedea cu ochiul liber.

Alte opţiuni includ carcase din fibră de carbon lucioase pentru spătarele scaunelor, pedale personalizate, o plăcuţă de identificare specială, covoraşe speciale şi tetiere cu logouri brodate şi altele. Apropo, chiar şi cheia maşinii va fi realizată în acel finisaj tri-ton menţionat anterior.

Sub capotă nu s-a intervenit. A rămas acelaşi V8 twin-turbo de 4.0 litri, neschimbat față de cel care stă pe Coupe. Produce în total 720 de CP și 770 Nm de cuplu, rezultând un raport de putere-greutate de 540 de cai per tonă. Caracteristicile dinamice sunt la fel de fenomenale: doar 2.9 secunde este timpul necesar accelerării de pe loc şi până la 100 de km/h, doar 7.9 secunde pentru exerciţiul 0-200 de km/h şi o viteză maximă care poate urca până la 341 de km/h cu acoperişul instalat sau până la 325 de km/h dacă este dat jos.

Preţul de start al noului McLaren 720S Spider este de 237.000 de lire sterline şi primele livrări încep din această lună. Programul MSO va duce la sigur preţul la peste 300.000 de lire.

Vezi şi: (foto) Premieră: McLaren 600LT Spider by McLaren Special Operations

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/