(foto) La doar o zi de la premieră noul McLaren 720S a fost deja modificat

Compania McLaren a prezentat după doar 24 de ore de la premiera mondială a noului supercar 720S, versiunea modificată de subdiviziunea specială MSO, numită Velocity. Specialiştii au lucrat asupra designului exterior şi interior.

În linii generale, cei de la MSO s-au ocupat să găsească nişte culori speciale pentru ca maşinile clienţilor să fie cât mai personalizate.

Panourile din aluminiu ale caroseriei împreună cu unele elemente din carbon (de exemplu, capacul de pe compartimentul motorului şi portbagajului) sunt vopsite în culoarea Nerello Red.

În acelaşi timp, alte elemente din carbon şi-a păstrat culoarea originală, iar jantele au o culoare aurie.

Habitaclul în care abundă Alcantara şi fibra de carbon are o schemă de culori neagră-roşie. Inserţiile de nuanţă aprinsă se pot observa pe scaune, planşa de bord şi panourile uşilor. La toate acestea se mai adaugă cusăturile pentru contrast.

La capitolul tehnic nu s-a intervenit cumva.

Vezi aici caracteristicile tehnice: (foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Noul McLaren 720S

Interesant rămâne un lucru. Dacă în Marea Britanie preţul de start al unui 720S începe de la 208.600 de lire sterline sau puţin peste 240.000 de euro, atunci o versiune MSO poate ajunge să coste 355.000 de lire sterline sau 385.544 euro!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/