(video) Haosul de lângă vama Leușeni. Șoferi au pornit prin arătură pentru a nu înnopta în zonă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Haos lângă vama Leușeni

La momentul publicării acestui articol autoritățile încă nu au venit cu actualizări despre situația de lângă Punctul de Trecere a Frontierei Leușeni. Amintim că din această după amiază drumul spre vamă a fost blocat de un grup de fermieri protestatari.

Există informații că aceștia deblochează accesul doar pentru autocare cu pasageri. Iar restricțiile pentru traficul general ar putea fi ridicate abia în dimineața zilei de marți.

Între timp, o filmare înregistrată de un șofer arată cum zeci de conducători auto s-au pornit pe un drum de țară din preajma PTF Leușeni în vederea ocolirii blocajului până când nu a înnoptat. Unii au apucat-o și prin arătură, chiar dacă nu au o gardă la sol potrivită.

Atenție, imaginile pot conține cuvinte necenzurate!

VIDEO: ⁨Kkk111⁩, martor ocular
VIDEO: Kos, Imperlux Adrian, Marcel

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise