(video) Proprietarul unei Tesla Model S, primul care a intrat în 2020 cu peste un milion de km parcurşi

Hansjorg Gemmingen este un german proprietar de Tesla Model S, primul care a spart recent bariera de un milion de km parcurşi cu acest electromobil. Poate fi numit şi un “maniac”, asta pentru că numeşte condusul un hobby şi adaugă zilnic pe odometru câte aproximativ 600 de km.

Cei un milion de km i-a adunat cu un Model S în versiune P85 (cu tracţiune spate, motor electric cu 421 CP/600 Nm şi o autonomie de până la 502 km), produs în 2013.

Germanul are o experienţă mai bogată de condus de fapt: înainte de a trece pe Model S a făcut peste 600.000 de km cu o Tesla Roadster de primă generaţie. Cu maşina din 2013 a reuşit să facă deja peste un milion, ceea ce constituie un record, în toată această perioadă înlocuind gratuit doar două seturi de baterii şi trei motoare electrice!

O veste bună este că, cel mai recent pachet de baterii care a fost instalat de Tesla, este încă utilizat şi s-a parcurs cu el la bord în jur de jumătate de milion de kilometri, în timp ce degradarea elementelor este foarte mică.

De asemenea, ca şi în cazul bateriilor, pe măsura îmbunătățirilor făcute în timp, compania a rezolvat şi problema care ar fi provocat stricarea unităţilor de propulsie de pe exemplarele Model S timpurii. Cu ultimul motor electric instalat pe puntea din spate a reuşit să ruleze deja peste 680.000 de km fără probleme.

Va fi interesant să vedem cât vor mai funcţiona agregatele actuale și vom avea o şansă să aflăm asta, deoarece Gemmingen şi-a anunţat un următor target: un milion de mile parcurse sau 1.6 milioane de km!

Cele mai multe probleme cu care germanul s-a confruntat de-a lungul exploatării Model S erau acoperite de garanție și, prin urmare, el a avut costuri de reparație și întreținere minime pe toată durata parcurgerii acestei distanţe mari, cu excepția anvelopelor, desigur, care trebuiau schimbate cel mai des.

Momentul când înregistrează parcursul record. Tot în aceste clipuri poţi vedea cum arată estetic electromobilul şi auzi detalii din perioada de exploatare.

Vezi şi:

(video) Record cu Tesla Model 3 – 2781 de km parcurşi în 24 de ore! Iată cum a fost posibil

(video) Experienţă de utilizator. Cum arată o Tesla Model S la 725000 de km şi ce s-a schimbat la ea

https://autoblog.md/experienta-unui-taximetrist-care-lucreaza-cu-o-tesla-model-s-afla-ce-s-defectat-cei-400000-de-km-parcursi/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/