(video) Pentru a fi primul la cantină sau pentru a nu da ochii cu şeful. Un scaun făcut de VW poate rula cu 20 km/h

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Filiala norvegiană a diviziei de vehicule comerciale a VW a realizat un scaun autopropulsat care îi permite celui care îl ocupă să se deplaseze prin birou fără să se mai ridice de pe el. “Vehiculul” viral acoperit cu o vopsea metalizată este echipat cu motor, faruri, claxon și chiar o cameră video retrovizoare pentru a evita accidentele cu alți colegi mai neglijenți.

Scaunul pe roți este pus în mișcare de un mic motor electric care asigură o viteză maximă de până la 20 km/h! Iar bateria sa detaşabilă este concepută pentru călătorii de până la 12 kilometri. Deplasarea se face cu ajutorul unor pedale. Tracţiunea este pe două din cele patru roţi cu jante din aluminiu de 4.0 inchi.

Pentru siguranța „șoferului” sunt prevăzute o centură de siguranță și un claxon, iar dacă în încăpere nu este lumină se pot aprinde farurile LED, nişte lumini intermitente sau lumini pentru petrecere.

Printre alte dotări interesante se numără un sistem multimedia integrat în cotieră (cu monitor tactil și difuzoare audio pentru redarea muzicii), port USB, senzori de parcare, cameră video şi încălzire în scaun, dar şi un mic spaţiu de depozitare pentru obiecte mici (de 0.005 m3), alături de un cârlig de remorcare.

Volkswagen nu intenționează să producă în serie astfel de scaune de birou, însă noutatea va fi posibil de testat la unii dealeri ai mărcii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/