O altă rețea din Moldova limitează vânzările de combustibil per mașină la 150 litri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ce am scris că una din rețelele de staţii de alimentare din Republica Moldova a impus o limită de combustibil în măsură de 1.000 lei per autoturism și 100 litri pentru camioanele mari, avem o nouă informație că o altă rețea de stații care activează în țara noastră la fel își limitează clienții în volumul de combustibil procurat.

De această dată este vorba de un volum de 150 de litri per automobil! Potrivit informațiilor pe care le avem, această măsură este temporară inclusiv din cauza faptului că foarte mulți oameni alimentează mașinile, indiferent că au sau nu nevoie de rezervorul plin.

În același timp, nu este niciun motiv de panică pe marginea acestei știri. Din sursele noastre, Moldova nu va rămâne fără combustibil!

Chiar în aceste clipe, spre țara noastră se îndreaptă mai multe camioane ce transportă combustibili, iar riscuri de a rămâne fără benzină și motorină în țară nu există la moment!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/