(video) No comment: Ce a ales să facă un şofer din Chişinău când în faţă i-a apărut o maşină de examinare auto mai lentă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Imaginile video în cauză nu au nevoie de prea multe comentarii. Le-au comentat destul, în fel şi chip, cei care le-au văzut pe platforma unde au fost publicate şi unde au devenit virale. Cert rămâne un lucru: nu trebuie de procedat la fel!

Ceea ce vedem mai jos pare a fi un moft şi o deprindere. Conducătorului auto din automobilul negru nu i-ar plăcea când altcineva îi strică confortul de deplasare sau îl face să încetinească.

În astfel de circumstanțe îşi schimbă într-o clipă stilul de şofat şi aplică nişte manevre de depăşire de parcă s-ar fi pomenit în vreo situaţie de urgenţă. Iar când face asta, crede că se află unu la unu cu obstacolul şi nimeni nu mai este trafic, ori îi este indiferent de cei din jur, numai să scape cât mai repede de disconfort.

Ce ar fi fost dacă încetinea, includea semnalizatorul de direcţie, verifica prin oglindă dacă poate efectua o depăşire sigură, liniştită şi o făcea? În vreun univers paralel poate s-ar fi întâmplat asta…

VIDEO: facebook.com/Proscurov Gheorghe

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata