Microbuzele UAZ vor fi dotate din 2022 cu lumină la interior

Nu au trecut nici 60 de ani de când UAZ a început să producă modelul cunoscut în popor sub denumirea “Buhanka” și iată că versiunea sa UAZ-2206 va începe să fie dotată abia acum, standard, cu un sistem de iluminare la interior! Această dotare era oferită anterior doar pe maşinile dedicate exportului.

Până acum, în instrucțiunea de utilizare a lui UAZ-2206, se recomanda ca în caz de necesitate de a ilumina interiorul mașinii, să se folosească o lanternă de mână sau să se îndeplinească următoarea instrucțiune din manual… Și asta nu este o glumă!

Amplasați automobilul perpendicular cu un perete plat de culoare deschisă sau albă la o distanță cuprinsă între 2.4 și 6 metri. Levierul frânei de mână să fie activat în poziția oprit. Setați poziția levierului de activare a luminii în poziția a treia. Porniți faza lungă a farurilor. Lumina se va reflecta de la perete și va ilumina interiorul!

În sfârșit! Se pare că peste câteva luni această instrucțiune nu va mai fi necesară! 🙂

Producătorul a anunțat că în interior vor fi instalate trei becuri de iluminare, toate LED cu scopul de a economisi energia din acumulator, iar la nevoie fiecare din acestea va putea fi stinsă individual prin intermediul unui buton.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/