(video) Unic sub cerul din Moldova. Un original BMW M4 Cabrio va străluci la ARENA AUTO FEST

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Automobilele decapotabile sunt o raritate în Republica Moldova, iar cele sportive sunt şi mai puţine. Din acest motiv unul dintre exponatele ARENA AUTO FEST 2023 va fi un reprezentant al acestui segment. Şi ce poate fi mai interesant decât un original BMW M4 Cabrio F83 din 2015 care strălucește ca soarele?

Maşina din imagini nu doar se remarcă prin culoarea-i Speed Yellow, ci şi printr-un interior personalizat la comandă. Habitaclul este customizat de la zero, astfel încât să domine combinaţia de culori negru-roşu.

Cu piele s-a acoperit tot plasticul lăsat vizibil din fabrică. Suplimentar s-a modificat arhitectura la scaune, torpedou şi volan.

Nu lipsesc de pe decapotabilă şi lucruri elementare precum un set de accesorii M Performance sau frânele M compound ventilate.

Amintim că această generaţie de M4 este propulsată de un motor S55B30, care a fost dezvoltat și proiectat de BMW M GmbH special pentru modelele M4/M3. Benzinarul de 3.0 litri şi cu şase cilindri în linie se poate roti cu până la 7.600 rpm. Cele două turbocompresoare mono-scroll îl ajută să genereze 431 CP şi 550 Nm de cuplu.

Cutia de viteze este un M-DCT cu 7 trepte, iar tracţiunea este pe puntea din spate. Este capabil de o acceleraţie 0-100 km/h în 4.4 secunde şi atinge maximum 250 km/h.

Testul nostru cu BMW M4 Coupe din această generaţie:

Acest BMW M4 Cabrio ne-a fost oferit pentru eveniment de către MIDNIGHT.WORKS, o companie IT 100% autohtonă care dezvoltă jocuri video (inclusiv simulatoare auto) pentru diverse platforme şi care de-a lungul anilor a demonstrat prin succesele obținute că şi Republica Moldova are oameni talentați în game developing.

Hashiriya Drifter: Car Games sau Drift Reign sunt doar câteva din produsele companiei, care apropo caută să-şi lărgească echipa! Aplică aici pentru unul din joburi dacă ai abilitățile necesare.

Biletele la eveniment le puteți găsi pe AFISHA.MD sau Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

Cmentariile sunt închise