ARENA AUTO FEST 2023 – eveniment care va reuni toți pasionații domeniului auto-moto

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe 24 și 25 iunie, Chișinău Arena va găzdui cea mai așteptată expoziție de automobile și tehnică cu motoare din Republica Moldova – ARENA AUTO FEST 2023! Acest eveniment unic îi va reuni pe toți cei care sunt pasionați de domeniul auto-moto.

La ARENA AUTO FEST 2023 vor fi expuse peste 200 de unități de tehnică cu motoare: de la motociclete și vehicule cu design inovator, până la mașini clasice și automobile moderne, inclusiv cele electrice și de lux. De asemenea, toți cei interesați vor putea face cunoștință cu vehiculele din dotarea poliției, pompierilor și salvatorilor.

Vizitatorii vor putea vedea și o selecție de combine și tractoare, iar unele companii participante își vor demonstra serviciile la atelierele de tuning.

Pe lângă zona de food court, unde fiecare doritor se va putea delecta cu gustări și bucate gustoase, va fi amenajat și un loc special pentru cei mai mici vizitatori, cu multe activități și jocuri interesante.

Accesul la eveniment va fi de la ora 12:00 până la 21:00, iar fiecare zi va culmina cu un concert live susținut de Elvi’s Band. De asemenea, vizitatorii vor putea profita de reduceri exclusive oferite de mai multe companii care comercializează piese auto sau chiar mașini.

Prețul biletului pentru un adult este de 200 de lei, iar pentru copiii cu vârsta de peste 10 ani – 150 de lei. Copiii mai mici de 10 ani au acces gratuit la eveniment, iar pentru familiile cu mai mulți membri, sunt disponibile pachete de bilete la prețuri speciale!

  • Doi adulți și un copil – 500 de lei;
  • Doi adulți și doi copii – 600 de lei;
  • Patru adulți și doi copii – 700 de lei;
  • Patru adulți și patru copii – 800 de lei;
  • Grup mai mare de 8 persoane – 900 de lei.

Bilete în format electronic pot fi achiziționate din magazinul oficial al organizatorului sau de pe afisha.md.

Deținătorii de automobile sau motociclete mai speciale, care doresc să participe la ARENA AUTO FEST 2023, pot să se înregistreze la expoziție contactând organizatorii la adresa de email contact@autoblog.md sau la numărul de telefon 060 939 939.

Partenerul general al evenimentului este Satul German, alături de care, organizatorii vor crea o atmosferă inedită pentru amatorii de automobile. Alți parteneri care susțin evenimentul sunt: Xiaomi, Raw Boost Energy, Bucovina, BT Leasing MD, TV8, Radio ZUM 1 și Auto Radio Moldova.

Despre AutoBlog.MD

Lansat în decembrie 2015 de jurnalistul auto Constantin Mihalachi, AutoBlog.MD a devenit foarte rapid cel mai accesat site cu tematică auto din Republica Moldova. Pe site puteți găsi știri şi articole despre premierele noilor modele auto, siguranța rutieră și educarea conducătorilor auto în spiritul responsabilității în trafic.

Echipa AutoBlog.MD a reușit să realizeze sute de test drive-uri atât în țară, cât și peste hotare. În prezent, AutoBlog.MD numără peste 20.000 de postări pe site și are lunar peste 700.000 de vizitatori.

Biletele la eveniment le puteți găsi pe Ticket.AutoBlog.MD!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!

ARENA AUTO FEST 2023: Detalii despre bilete şi modurile de achiziționare

Cmentariile sunt închise