ARENA AUTO FEST 2023: Detalii despre bilete şi modurile de achiziționare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, după cum probabil ați auzit, în zilele de 24 şi 25 iunie AutoBlog.MD organizează ARENA AUTO FEST 2023 – cea mai mare expoziție auto din Moldova! Iar pentru că au rămas mai puţin de două săptămâni până la eveniment, dorim să vă informăm despre biletele disponibile şi moduri de procurare a acestora.

Pentru comoditate şi pentru că suntem în secolul tehnologiei informațiilor am creat special pentru eveniment Ticket.AutoBlog.MD!

Direct de pe pagina principală sau printr-un click în secţiunea Magazin pot fi selectate şi procurate şapte feluri de bilete electronice pentru acces* la expoziţia auto organizată de AutoBlog.MD!

Biletele au un preţ mai mult decât simbolic, comparativ cu altele pentru evenimente de aceeași talie. Costul unui bilet de acces pentru un copil (cu vârstă cuprinsă între 10 şi 18 ani) este de 150 de lei. Pentru un adult cu o vârstă de peste 18 ani intrarea costă 200 de lei.

În acelaşi timp, au fost gândite câteva pachete combo pentru familiile care vor alege să viziteze expoziţia de la Chișinău Arena. Cei care vor opta pentru ele vor achita într-un final un preţ mai mic decât dacă s-ar procura câte un bilet aparte!

  • Family pack 1 (doi adulți și un copil) – 500 de lei
  • Family pack 2 (doi adulți și doi copii) – 600 de lei
  • Family pack 3 (doi adulți și trei copii) – 700 de lei
  • Family pack 4 (doi adulți și patru copii) – 800 de lei
  • Family pack 5 (doi adulți și cinci copii) – 900 de lei

Amintim că expoziţia va fi deschisă în zilele de 24 şi 25 iunie, zilnic între orele 12:00-21:00. Accesul este gratuit pentru copiii cu o vârstă de până la 10 ani!

Bilete vor putea fi procurate şi de la faţa locului (se vor accepta plăţi cash/card)!

Mai multe detalii pe pagina evenimentului!


*Notă! Un bilet este valabil doar pentru una dintre zilele expoziției! Alegeţi biletul în funcţie de ziua în care planificați să vizitaţi expoziţia!

Biletul este expediat pe adresa de email pe care o indicaţi, astfel încât vă sugerăm să verificați corectitudinea sa înainte de achitare!

Cmentariile sunt închise