(video) A învăţat lecţia? Ce nu trebuie să faci când porneşti de la un semafor, în capitală, pe carosabil umed

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Acum câteva zile, într-o dimineaţă, posesorul unui BMW era cât pe ce să facă un accident chiar pe artera principală a capitalei după ce a pornit de la semafor destul de brusc, apăsând acceleratorul mai mult decât trebuie. Imaginile arată cât de repede i se învârt roţile, având tracţiune pe puntea din spate, însă acest „launch” s-a soldat cu un epic fail.

Şoferul a făcut toată treaba pe un carosabil umed şi cel mai probabil nu s-a aşteptat că-i va pierde controlul, dacă tot era încrezut că va avea un start excelent şi a luat decizia să procedeze astfel. Însă a dat greş: maşina a alunecat şi a intrat cu posteriorul pe contrasens înainte de a se întoarce la 180 de grade şi a se opri în faţa camerei care l-a filmat.

Şi-a adus „scuzele” doar prin ridicarea unei mâini în loc de tradiționala includere a semnalizatoarelor de avarie.😅

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata