(foto) Noile modele BMW M8 pot fi deja configurate cu accesorii M Performance Parts

În câteva luni, având la bord un pachet complet de tehnologii derivate din motorsport, noile BMW M8 Coupe şi BMW M8 Cabriolet vor stabili un nou reper în segmentul premium al automobilelor sport de înaltă performanţă, potrivite pentru utilizare zi de zi. Cunoştinţele acumulate cu versiunea de curse BMW M8 GTE sunt încorporate în modelul de serie. Acest lucru este valabil şi pentru gama de accesorii M Performance.

BMW îşi prezintă gama largă de accesorii M Performance chiar de la lansarea versiunilor BMW M8 (600 CP) şi chiar a modelelor mai puternice BMW M8 Competition (625 CP). Acestea conferă o notă suplimentară de stil designului şi flerului sportiv de care dispun vârful de gamă BMW Seria 8, permiţând o personalizare selectivă suplimentară.

Conform tradiţiei, toate componentele sunt armonizate unele cu altele, precum şi cu caracterul specific al noului model. Pe lângă îmbunătăţirea apariţiei sportive a modelelor, opţiunile de accesorii îndeplinesc şi cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte construcţia uşoară şi aerodinamica. Acest lucru este posibil şi datorită competenţei vaste în motorsport cu care BMW M GmbH a contribuit la dezvoltarea accesoriilor M Performance.

Componente de exterior realizate din fibră de carbon pentru o apariţie şi mai atractivă

Ca o suplimentare a pachetului Carbon opţional, componentele M Performance din fibră de carbon pentru exterior completează stilul dinamic, elegant, de motorsport al noului BMW M8. În timp ce prinderile M Performance pentru praguri oferă automobilului o lungime suplimentară din punct de vedere vizual, grila M Performance şi grila laterală decorativă M Performance – ambele din fibră de carbon – garantează o imagine frontală convingătoare.

Dezvoltate special pentru BMW M8, aceste componente cu finisare de fibră de carbon expusă sunt realizate manufacturier cu migală şi sunt armonizate reciproc. Sigilate cu o finisare clară şi un lustru lucios, ele sunt rezistente la temperatură şi raze ultraviolete, fiind compatibile cu spălătoriile auto. Acelaşi lucru este valabil şi pentru capacul M Performance al motorului – un punct de atracţie premium, impresionant şi inspirat de motorsport, atunci când capota este deschisă.

Bine echipat pentru a face faţă celor mai dificile condiţii: plăcuţele de frână sport M Performance

Distanţe de frânare mai scurte, reacţie îmbunătăţită, rezistenţă termică mai mare: beneficiile plăcuţelor de frână sport M Performance sunt multe şi variate. Derivate direct din plăcuţele de frână create de BMW Motorsport pentru cursele de anduranţă, variantele pentru BMW M8 Coupe şi Cabriolet permit o direcţie mai dinamică, în stilul curselor, când se frânează în viraje, comparativ cu configuraţia standard.

Vezi şi: (foto) De acum, viitorii proprietari ale noilor BMW X3 M şi X4 M au acces la accesoriile M Performance

Volan M Performance Pro pentru priză perfectă în acţiune

Când vine vorba de a exploata la maximum talentele noilor modele BMW M8 în ceea ce priveşte dinamica în orice moment, un factor important este volanul M Performance Pro, cu padele din fibră de carbon de schimbare manuală a treptelor şi decoraţiune din fibră de carbon/Alcantara sau fibră de carbon/piele. Datorită zonelor de aderenţă acoperite cu Alcantara, modelate impresionant, cu suporturi mari pentru degete şi bază specială, acesta garantează aderenţă excelentă – implicit şi un sentiment direct al direcţiei.

Cu simbolurile lor în roşu aldin, padelele de schimbare din fibră de carbon – disponibile şi separat pentru volanul standard – accentuează tema motorsportului, la fel cum fac şi marcajul central albastru de pe volanul M Performance Pro şi cusăturile sale în culorile M tradiţionale – albastru, roşu şi violet.

Ambianţa de motorsport rafinată poate fi completată perfect de covoraşele M Performance, antiderapante şi cu aderenţă ridicată, realizate din velur de înaltă calitate, cu contur cu aspect de piele, inscripţie M Performance şi fanion în culorile M tipice.

Vezi şi: (foto) Noile componente şi accesorii M Performance stau foarte bine pe noul BMW X5

Protecţie excelentă pentru perioadele intermediare dintre experienţele de condus

Accesoriile M Performance oferă chiar şi detalii elegante şi practice pentru perioadele preferabil scurte dintre călătoriile individuale cu modelele BMW M8. De exemplu, husa in door M Performance pentru maşină protejează automobilul împotriva murdăriei şi zgârieturilor odată ce a fost parcat într-un garaj. Realizată din poliester elastic şi cu interior moale, delicat cu vopseaua, husa ce poate fi spălată la maşină se potriveşte perfect pe caroserie, evidenţiind diferite particularităţi de design precum grila radiatorului, cu embleme şi inscripţii tipărite.

Totodată, sacii de roţi M Performance sunt recomandaţi pentru depozitarea şi transportul seturilor suplimentare de roţi. Ei protejează de murdărie, asigură o alocare clară a roţilor datorită marcajelor respective şi creează o atmosferă de curse în garajul de acasă prin designul M specifice.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/