(foto) De acum, viitorii proprietari ale noilor BMW X3 M şi X4 M au acces la accesoriile M Performance

Prezentate recent, noile modele de înaltă performanţă BMW X3 M şi X4 M stabilesc un nou reper în segmentul Sports Activity Vehicles şi Sports Activity Coupe de clasă medie, în ceea ce priveşte flerul sportiv, agilitatea şi precizia. Acum, cu ajutorul accesoriilor M Performance exclusive este posibilă adăugarea unei note suplimentare de fler individual şi îmbunătăţirea selectivă a designului M caracteristic al interiorului şi exteriorului acestor modele.

Accesoriile sportive sunt disponibile şi pentru cele două variante mai puternice, BMW X3 M Competition şi BMW X4 M Competition.

O gamă atractivă de accesorii originale BMW M Performance este disponibilă pentru a adăuga un plus de sportivitate celor două modele. Componentele realizate din fibră de carbon de înaltă calitate sunt armonizate perfect, designul şi forma lor fiind dezvoltate special pentru modelele SAV şi SAC. Acestea sunt prelucrate manual cu migală înainte de a fi sigilate cu un finisaj transparent şi de a li se oferi un luciu.

Pe lângă îmbunătăţirea apariţiei specifice M a modelelor, elementele de caroserie îndeplinesc şi cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte construcţia ultra uşoară şi aerodinamica. Componentele disponibile sunt: grila radiatorului din fibră de carbon, prizele Air Breathers din fibră de carbon şi finisajele premium ale pragurilor uşilor cu inserţii din fibră de carbon şi inscripţie color M Performance.

BMW X3 M poate fi îmbunătăţit şi cu un spoiler negru lucios pe marginea acoperişului, iar de cealaltă parte, aripioarele spate exclusive pentru BMW X4 M sunt finisate în aceeaşi nuanţă.

Inscripţia de motorsport M Performance din faţă, spate şi lateral este recomandată ca supliment perfect pentru accesoriile exterioare. Oferind o accentuare atractivă în culorile M caracteristice completate cu inscripţia M Performance, aceasta stabileşte o conexiune clară cu motorsportul şi, în acelaşi timp, transmite sentimentul de exclusivitate.

Vezi şi: (foto) Componente şi accesorii M Performance Parts sunt deja gata pentru noul BMW Seria 1

Datorită proiectoarelor LED pentru uşi, chiar şi accesul în automobil devine o experienţă deosebită. Cu setul de diapozitive M Performance este posibil să ai logo-ul BMW M sau alte elemente grafice cu influenţă sportivă proiectate pe sol lângă automobil. Iluminarea nu numai că asigură confort şi siguranţă la accesul în automobil, ci creează şi o atmosferă distinctivă şi exclusivă. Motivele sunt perceptibile clar, chiar şi la amurg.

Şi pentru interiorul BMW X3 M şi BMW X4 M există o selecţie atractivă de componente M Performance, disponibile pentru îmbunătăţirea cockpit-ului atât vizual, cât şi funcţional. Volanul M Performance Pro constă dintr-un volan, o decoraţiune pentru volan cu fibră de carbon şi Alcantara şi padele de schimbare manuală a treptelor, şi ele din fibră de carbon. Volanul are o zonă de prindere excelentă, cu Alcantara, şi suporturi mari pentru degete, fiind foarte confortabil de ţinut. Celelalte secţiuni ale volanului sunt acoperite cu piele de calitate, creând astfel o combinaţie interesantă de materiale.

Marcajul central suplimentar, în albastru de motorsport, şi cusătura M tricoloră oferă un plus de imagine sportivă. Decoraţiunea volanului este rafinată cu ţesătura premium din fibră de carbon, Alcantara, finisajul high gloss şi o inscripţie M Performance integrată în detaliul de la “ora 6”. Padelele de schimbare M Performance, şi ele rafinate cu ţesătură de fibră de carbon şi finisaj foarte lucios, au integrate simboluri de schimbare roşii.

Vezi şi: (video) PARIS 2018: Premieră mondială – BMW M Performance Parts pentru noul sedan Seria 3

Decoraţiunea M Performance pentru volan în varianta cu fibră de carbon foarte lucioasă şi piele este disponibilă pentru îmbunătăţirea volanului sport M din echiparea standard; acesta poartă şi inscripţia M Performance în detaliul de la “ora 6”. Padelele M Performance, din fibră de carbon, pentru schimbarea vitezelor sunt disponibile şi individual pentru volanul sport M standard. În cele din urmă, o completare atractivă pentru automobilele cu dotări M Performance sportive este oferită de elementele decorative M Performance din fibră de carbon pentru capătul levierului cutiei de viteze. Ţesătura din fibră de carbon este îmbunătăţită cu un finisaj clar şi un lustru high gloss.

La nivelul picioarelor, apariţia sportivă a automobilului poate fi evidenţiată opţional prin intermediul covoraşelor din velur catifelat cu inscripţie M Performance brodată, a conturului complet cu aspect de piele, cu cusături contrastante, şi a fanionului în culorile M specifice.

Vezi şi: (foto) Noile componente şi accesorii M Performance stau foarte bine pe noul BMW X5

Printre altele, carcasa M Performance pentru cheie din Alcantara şi fibră de carbon este un accesoriu pentru conducător care este deopotrivă elegant şi funcţional. Protejată de carcasă împotriva zgârieturilor şi a daunelor, cheia automobilului este ataşată de un şurub hexagonal interior de culoare albastră.

Sacii M Performance pentru roţi sunt recomandaţi ca soluţie practică pentru depozitarea şi transportul jantelor din aliaj uşor. Ei protejează conducătorul şi automobilul împotriva murdăriei şi sunt confortabili la încărcare datorită mânerelor întărite. Marcajele asigură o alocare rapidă, în timp ce designul M Performance atractiv creează o atmosferă de motorsport chiar şi în garajul de acasă.

Pentru exemplu, sacii oferiţi pentru noul BMW Seria 3

Cmentariile sunt închise