(foto) Componente şi accesorii M Performance Parts sunt deja gata pentru noul BMW Seria 1

Cu suspensia sa modernă, tehnologiile inovatoare și motoarele puternice, noul BMW Seria 1 prezentat în această dimineaţă stabilește un nou indice de referință în clasa premium compactă în ceea ce privește dinamica condusului. Ca atare, caracterul distinctiv și agilitatea remarcabilă a celei de-a treia generații de motoare asigură o experiență de conducere sportivă inconfundabilă.

Cu toate acestea, acest lucru poate fi intensificat și mai mult: imediat după lansarea pe piață a noului BMW Seria 1, dar tot astăzi prezentată, va fi disponibilă o gamă extinsă de componente exclusive M Performance Parts, care permit ca aspectul sportiv și potențialul dinamic al noului BMW să primească un impuls suplimentar la capitolele look şi performanţe. Așa cum este obişnuit pentru marca bavareză, toate componentele sunt armonizate între ele și cu caracterul specific al noului model.

În plus față de îmbunătățirea aspectului sportiv, în particular a prezenţei dinamice de la exterior, noile componente îndeplinesc, de asemenea, cerințe funcționale în ceea ce privește construcția ușoară și aerodinamica. Acest lucru se datorează inclusiv experienţei pe care o are BMW M GmbH în curse.

Diferite componente uşoare într-un aspect nou din fibră de carbon sau altele finisate într-un negru lucios subliniază atât aspectul sportiv, cât şi liniile aerodinamice ale corpului sportiv. Splitter-ul M Performance, spoilerul spate cu debit orizontal și aripile de pe bara de protecţie frontală contribuie la redirecţionarea mai eficientă a curenţilor de aer. Aceeaşi caracteristică se aplică la inserția de pe pragurile laterale și la difuzorul din spate din fibră de carbon.

Toate componentele M Performance au fost dezvoltate special pentru noul BMW Seria 1 și perfect armonizate în tunelul eolian. Părţile de înaltă calitate din fibră de carbon, în acest caz forjată, sunt lucrate manual înainte de a fi sigilate cu un finisaj clar și polişate. Acest lucru este valabil și pentru capacele oglinzilor exterioare retrovizoare M Performance, al căror caracter high-tech oferă o adevărată atracţie vizuală. De asemenea, pe lângă grila neagră şi standard de radiator se oferă una opţională cu o plasă, în stilul celei de pe noul BMW M340i xDrive.

În plus, lista de accesorii M Performance include, de asemenea, opțiuni pentru finisarea exteriorului. Inscripţiile laterale în Frozen Black evidențiază noile proporții ale modelului, de exemplu, adăugând o accentuare atractivă a caroseriei. Decorul stabilit cu un colorit izbitor şi inscripția M Performance se combină perfect cu celelalte piese montate, subliniind individual caracterul sportiv al noului model.

Vezi şi: (video) PARIS 2018: Premieră mondială – BMW M Performance Parts pentru noul sedan Seria 3

O altă opţiune disponibilă în cadrul acestui program de personalizare este sistemul de frânare M Performance cu discuri care au un diametru de 18 inci, ale cărui caracteristici sunt performanțe sporite de decelerare și rezistență termică sporită – chiar și în condiții extreme. Aspectul atractiv mai este evidenţiat de etriere de culoare roşie, unele fixe, din aluminiu şi cu câte patru pistoane pentru discurile faţă ventilate.

Pe puntea din spate se află nişte mecanisme de frânare cu o construcție uşoară a discurilor şi cu etriere “plutitoare” cu un singur piston.

Vezi şi: (foto) Noul BMW M2 Competition arată foarte atrăgător cu accesorii M Performance Parts

Cu astfel de frâne se potrivesc de minune şi noile jante forjate M Performance de înaltă calitate, de model Y-Spoke 554M şi de 18 inci. Cu anvelope de vară în set, noul model de jantă cu finisaj mat Jet Black a fost optimizat din punct de vedere a greutăţii şi mai are o amprentă grafică multicoloră care prezintă perfect inscripția M Performance și sigla M.

Un alt model din aliaj Y-Spoke 711M, finisat în nuanţa Ferric Grey şi la fel de 18 inci dimensiune, se recomandă pentru a fi utilizat pe timp de iarnă. În particular se potriveşte cu lanţurile anti derapante, dar şi poate fi combinat cu noile mecanisme de frânare anunţate. Gama de opţiuni mai include şi jante din aliaj Double Spoke 555M de 19 inci, care sunt disponibile ca un set complet de roți pentru utilizare în timpul verii.

Iar noile huse M Performance sunt recomandate ca o soluție practică pentru stocarea și transportul acestor roți de înaltă calitate. Acestea protejează conducătorul auto și vehiculul de murdărire și sunt convenabile pentru încărcare datorită mânerelor ranforsate pe care le au. Marcajele speciale de pe ele indică care roată şi de unde este, în timp ce designul atractiv creează o atmosferă de curse chiar și în garajul de acasă.

Vezi şi: (foto) Noile componente şi accesorii M Performance stau foarte bine pe noul BMW X5

Accente distinctive au pătruns şi la interior. Volanul M Performance acoperit parţial cu Alcantara și cu zone de prindere mari oferă un sentiment de curse autentic. Un alt punct de atracţie vizual este marcajul roşu de la ora 12, dar şi cusăturile contrastante argintii-gri, cusute în cruce. Printre alte opţiuni se numără fie decorul volanului cu Alcantara şi fibră de carbon doar, fie cu piele şi fibră de carbon. În ambele cazuri, elementul de la ora 6 poartă inscripția M Performance.

Pentru maşinile cu transmisie sport Steptronic mai există o opţiune: padele în spatele volanului, din fibră de carbon de înaltă calitate.

În cele din urmă, un alt supliment atractiv pentru vehiculele cu fitinguri sport M Performance este furnizat de un set de covoraşe din velur, cu inscripţii, logouri şi cusături contrastante specifice. Drept bonus se oferă şi un sistem de proiecţie în trei moduri la deschiderea portierelor.

Vezi şi: (foto) Noua maşină de siguranţă pentru MotoGP este un BMW M5 cu accesorii M Performance

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/