Reduceri de până la 50 de bani! LUKOIL anunţă din nou preţuri micşorate la carburanţi

Reduceri după reduceri! Liderul de pe piaţa produselor petroliere şi a gazelor lichefiate din Republica Moldova, compania LUKOIL, anunţă despre o nouă diminuare a preţului la carburanţi. Noile tarife sunt valabile începând de astăzi la staţiile de pe întreg teritoriul ţării.

FOTO: vz.lt

Astfel, preţurile la pompă afişate mai nou în staţiile LUKOIL vor fi mai mici cu 35 de bani pentru toate tipurile de benzină, cu 50 de bani pentru toate tipurile de motorină şi cu 40 bani pentru GPL.

Iată un price-list actual:

  • Benzină ECTO 100 – 19.02 lei
  • Benzină Premium-95 ECTO – 18.52 lei
  • Benzină Premium-95 – 18.42 lei
  • Motorină ECTO – 16.34 lei
  • Motorină Euro-5 – 16.22 lei
  • Gaz lichefiat – 10.45 lei
  • Gaz natural (Metan) – 8.30 lei

Amintim că la jumătatea lunii ianuarie din acest an, practic toţi operatorii din ţară au anunţat scumpirea carburanţilor cu 55-60 de bani pentru benzină, 65-70 de bani pentru motorină şi cu tocmai aproximativ 1.2 lei pentru GPL. Astfel preţul unui litru de benzină Premium 95 depăşea 19 lei, al unuia de motorină ajungea la 17 lei, iar al unuia de GPL la aproximativ 11 lei.

Mai nou, autoritățile au decis ca în scurt timp să pregătească cadrul legal pentru a întoarce sub competența şi responsabilitatea Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică stabilirea unor preţuri plafon pentru carburanţi.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

Ţările din regiune cu cei mai ieftini sau scumpi caburanţi! Pe ce loc se clasează Republica Moldova

Prețurile la combustibili în Moldova în comparație cu alte state din regiune

Cmentariile sunt închise