(video) BMW Group Polska a câștigat cea mai mare licitație din istoria poliției poloneze

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

BMW Group Polska lucrează de mulți ani cu poliția poloneză. Pe lângă mașinile BMW deja utilizate, autoritățile poloneze se vor baza și pe motocicletele BMW în viitor. În acest scop, BMW Group Polska anunţă că a obținut cel mai mare succes în afacerile guvernamentale locale.

În cadrul programului local „Safer on the Roads”, poliția poloneză a achiziționat 503 motociclete BMW R 1250 RT-P într-o configurație specială, care vin împreună cu tot echipamentul de poliție necesar şi sisteme de comunicații, dar şi cu vestimentația moto corespunzătoare, inclusiv căşti.

Din numărul total, 25 de unităţi au fost trimise la centrul de pregătire a poliției din Legionowo, lângă Varșovia, unde noi ofițeri sunt instruiți cum să le folosească. Celelalte vehicule sunt deja puse în serviciu activ pe drumurile poloneze.

BMW R 1250 RT este o motocicletă mare de turism, propulsată de un motor boxer cu doi cilindri de 1.254 cm3, care produce 136 CP și 143 Nm cuplu. Acest model este echipat în serie cu ABS și sistem de control a tracțiunii, precum și dotări care sporesc siguranța și confortul, cum ar fi un far LED complet, un afișaj color digital de 10.25 inchi și un parbriz acţionat electric. 

În ciuda dotării cu echipamentul de poliție necesar, R 1250 RT accelerează până la 100 km/h în 3.4 secunde. O cutie de viteze cu șase trepte este responsabilă pentru antrenarea și livrarea puterii totale.

Iar datorită poziției confortabile și înalte de condus, oferite de construcția motocicletei, ofițerii o pot folosi fără a se pune o presiune pe coloana lor vertebrală. În plus, construcția motorului boxer asigură un centru de greutate scăzut, care, împreună cu suspensia flexibilă și înaltă, permite deplasarea stabilă pe suprafețe denivelate și în diferite condiții meteorologice.

Până acum, BMW a echipat ofițerii polonezi cu, printre altele, BMW-uri 330i xDrive nemarcate și mașini de poliție bazate pe modelul 320i.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/