ARENA AUTO FEST 2023! Cea mai mare expoziție auto din Moldova va avea loc pe 24 și 25 iunie!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dragi prieteni, suntem bucuroși să vă anunțăm că în data de 24 și 25 iunie pe teritoriul Chișinău Arena va avea loc prima ediție a celei mai mari expoziții auto din Moldova – ARENA AUTO FEST!

„Ideea de a desfășura un asemenea eveniment a venit încă cinci ani în urmă și mă bucur că în sfârșit acum avem un loc frumos și bine echipat pentru asemenea proiecte. Chișinău Arena ne oferă posibilitatea să expunem automobilele atât în interiorul acesteia pe o suprafață de aproape 2.000 de metri, cât și pe teritoriul adiacent arenei ceea ce ne permite să arătăm publicului atât automobile noi, cât și motociclete, tehnică agricolă, automobile de intervenție specială, proiecte de tuning, automobile din campionatele de autosport și multe altele.”

Constantin Mihalachi, editorul/șef AutoBlog.MD

ARENA AUTO FEST pe scurt:

  • Peste 200 de unități de tehnică cu motoare, amplasate pe circa 20 de mii de metri pătrați ai expoziției, pe un teritoriu de circa 10 hectare al Chișinău ARENA.
  • Cea mai largă prezență a motoarelor „sub același acoperiș”, de la moto-tehnică (scutere, ATV, mopede, motociclete), automobile moderne și de epocă, până la combine și tractoare.
  • Cea mai variată prezență a atelierelor de tuning și a vânzătorilor de accesorii, cosmetică auto. Majoritatea acestor companii vor arăta pe viu tipul de servicii pe care le prestează.
  • Un modul de distracții pentru copii, inclusiv cu tehnică cu destinație specială (pompieri, poliție, salvatori).
  • Zonă extinsă de alimentație publică.
  • Zeci de concursuri cu premii.
  • Concert live în fiecare din serile evenimentului.
  • Reduceri pentru vizitatori de la mai multe companii ce vând piese auto sau chiar mașini.

Prețul unui bilet pentru un adult la ARENA AUTO FEST 2023 este de doar 200 de lei și de 150 de lei pentru copiii cu o vârstă de peste 10 ani. În același timp au fost gândite pachete de bilete pentru familiile cu mai mulți copii.

Expoziția se va desfășura zilnic între orele 12:00-21:00!

Biletele pot fi procurate chiar acum de pe ticket.autoblog.md!

Aveți o mașină mai specială pe care ați dori să o expuneți la ARENA AUTO FEST 2023?

În cazul în care aveți un automobil și vă doriți să fie parte a evenimentului nostru, nu ezitați să ne contactați la adresa de email contact@autoblog.md sau la numărul de telefon 060 939 939.

Urmăriți AutoBlog.MD pentru a fi la curent cu noutățile legate de ARENA AUTO FEST 2023. Cu detalii privind premierele de la eveniment, activități și planul de acces revenim în zilele următoare!

Cmentariile sunt închise