(foto) Noile BMW Seria 1 şi BMW Seria 2 Gran Coupe – premieră până la sfârşitul anului

0

BMW continuă ofensiva actuală de modele a mărcii, în timp ce dezvoltă un concept inovator de automobil pentru segmentul compact premium. Pe parcursul conferinţei de presă anuale, directorul executiv al BMW AG, Harald Krüger, a anunţat prezentarea primului BMW Seria 2 Gran Coupe, împreună cu o imagine teaser care arată profilul său posterior elegant.

Prin coupeul cu patru uşi elegant şi sportiv, producătorul de automobile premium îşi completează gama din segmentul compact cu un model foarte orientat spre design, destinat publicului urban şi modern. Conceptul unui coupe cu patru uşi, deja unul de succes în clasele superioare, va combina în viitor carisma dinamică şi designul expresiv cu posibilitatea utilizării cotidiene şi în segmentul compact premium.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupe îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019, în timp ce lansarea pe piaţa globală este prevăzută să înceapă în primăvara lui 2020.

Vezi şi: (video) Să ne aşteptăm la varianta Gran Coupe a BMW Seria 2? Primele informaţii

Imagine peste care am adăugat mai multă lumină pentru revelarea mai multor detalii

BMW Seria 2 Gran Coupe impune accente noi în ceea ce priveşte individualitatea, estetica şi emoţia în segmentul compact premium. Combină designul emoţional cu sportivitatea şi oferă cele mai noi inovaţii în tehnologia de operare şi conectivitate. Prin urmare, BMW Seria 2 Gran Coupe oferă condiţiile ideale pentru a atrage un nou public-ţintă spre plăcerea condusului specifică BMW.

Producătorul german oferă deja o gamă unică de modele compacte pentru diferite cerinţe şi public-ţintă care este fără egal în acest mediu competitiv. Noutatea va aduce, din nou, un impuls în această clasă. Se bazează pe cea mai nouă arhitectură BMW cu tracţiune faţă şi împarte numeroase dezvoltări tehnologice cu noul BMW Seria 1, care va fi prezentat şi el pe parcursul anului 2019.

Vezi şi: Imagini spion: Noul BMW Seria 1, comparat în dimensiuni cu un VW Golf

BMW Seria 2 Gran Coupe a fost conceput ca o ofertă globală, care constituie o completare atractivă, în special pentru pieţele în care cumpărătorii de automobile prezintă o afinitate deosebită pentru modelele notchback. Ca alternativă exclusivă la sedanul clasic, coupeul cu patru uşi se adresează tuturor clienţilor care preferă un design sofisticat şi un aspect sigur de sine şi în segmentul compact.

Printre altele anunţate la conferinţa anuală de presă a BMW este despre startul curând al livrărilor de BMW Seria 7 facelift şi BMW X7 la nivel global, lansarea noului BMW Seria 8 Gran Coupe la fel în acest an şi oprirea dezvoltării unei noi generaţii pentru BMW Seria 3 Gran Turismo!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata