(video) De dimineață la spital! Momentul când un pieton este lovit dur de o maşină care rula pe strada Vadul lui Vodă

Accident dur în capitală. Pe strada Vadul lui Vodă, în primele ore ale dimineții, în jurul orei 8:00, un tânăr de 22 ani a fost luat agresiv peste capotă şi ulterior aruncat pe carosabil de conducătorul unui Mercedes-Benz în vârstă de 23 ani.

Imaginile surprinse de o cameră de bord arată cum pietonul s-a angajat să treacă strada total iresponsabil şi într-un loc nepermis, exact prin faţa unui automobil (cel în care era camera) şi concomitent cu momentul când şoferul Mercedes-ului s-a angajat într-o depăşire. Acesta din urmă nu l-a putut observa la timp, iar impactul a fost inevitabil.

Victima a fost transportată la spital, iar poliţia a iniţiat un proces penal în urma celor întâmplate. Mai mulţi internauţi l-au compătimit deja pe tânărul şofer, asta pentru că va trebui până la urmă el să răspundă.

Atenţie! Imagini care vă pot afecta emoţional!

https://www.facebook.com/igor.calinciuc.75/videos/295200018279012/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/