(video) Hyperdrive – de ce trebuie urmărit cel mai tare reality show cu trucuri auto al anului

Serviciul de streaming Netflix a prezentat trailer-ul unui nou reality show incendiar numit Hyperdrive. Piloți de curse stradale din întreaga lume își vor testa limitele în mașini personalizate pe una dintre cele mai mari și mai tari piste cu obstacole construite vreodată. Pentru aceasta un întreg complex industrial a fost reamenajat.

Concurenţii vor trebui să-şi demonstreze abilităţile de conducere în maşini rare şi vor trebui să înfrunte cascadorii periculoase fără nici un fel de antrenamente pentru a dovedi cine este cel mai bun şofer.

Filmările au avut loc la Eastman Business Park din Rochester, statul american New York. Cartierul a fost transformat într-un fel de pistă cu o varietate de obstacole, inclusiv cu nişte structuri uriaşe din metal.

Printre maşinile custom pe care le vom vedea se numără Ford Mustang, Mazda RX-7, Chevrolet Camaro, Nissan 350 și S13 Silvia, Mercedes-AMG GT, Datsun 240, Lamborghini Huracan, Chevrolet Corvette sau Dodge Charger.

Producătorul executiv al noului reality show Hyperdrive se anunţă a fi actriţa Charlize Theron. Dacă vă mai amintiţi, aceasta a fost personajul negativ în a opta parte a francizei “Fast & Furious”.

Premiera Hyperdrive va avea loc pe 21 august 2019.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/