(foto) Mitsubishi a confirmat. Noul său crossover se va numi Eclipse Cross

Compania Mitsubishi Motors a confirmat oficial că noul său crossover va fi numit Eclipse Cross.

Debutul mondial al modelului pe care constructorul japonez îl numeşte “un SUV compact în caroserie coupe” va avea loc în martie la Salonului Auto de la Geneva.

Anterior denumirea Eclipse a fost purtat de un coupe sport lansat în perioada anilor 1989-2011. În 2005 a fost lansată ultima generaţie a maşinii cu două uşi, care a fost ţinută pe linia de producţie până în 2011.

Modelul era oferit cu un motor pe benzină de 2.4 litri (162 CP), dar şi cu o unitate cu şase cilindri de 3.8 litri care producea 263 CP.

După cum se vehicula anterior, noul crossover va fi construit pe o platformă modernizată a modelului Mitsubishi Outlander. În acelaşi timp, şasiul va deveni mai dur, iar în spate va fi instalată o suspensie multi-link.

Informaţii fixe despre gama de motoare deocamdată nu se cunosc.

La alegere clienţilor le va fi pusă cel mai probabil o transmisie automată sau una manuală cu şase trepte. De asemenea, tracţiunea va fi una atât pe puntea din faţă, cât şi una integrală.

Noul Mitsubishi Eclipse Cross îi va avea drept concurenţi pe bestseller-ul Nissan Qashqai şi pe Seat Ateca.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/