(foto) Modelele Jaguar XE şi XF 300 SPORT au fost actualizate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Versiunile şi XF 300 SPORT au existat şi până la facelift-ul lor. Acum Jaguar le reintroduce în gamă, evident pe baza modelului facelift, cu toate actualizările de rigoare. Automobilele vor putea fi comandate oficial şi în Republica Moldova, deşi nişte preţuri deocamdată nu există formate.

Caracteristici cheie:

  • Versiunea 300 SPORT e valabilă pentru XE/XF Sedan şi XF Sportbrake.
  • Modelele 300 SPORT se disting printr-un Black Pack pentru exterior, un acoperiş negru lucios contrastant, geamuri fumurii şi (doar pentru sedanuri) un spoiler posterior discret pe hayon.
  • Clienții pot specifica, de asemenea, un acoperiș panoramic glisant pentru XE/XF 300 SPORT, în timp ce XF Sportbrake 300 SPORT este disponibil cu un acoperiș panoramic fix.
  • XE 300 SPORT dispune de jante de 20 inci „Style 1014” în Dark Satin Grey, cu finisaj realizat cu diamant. Modelele XF 300 SPORT Sedan și Sportbrake vin cu jante de 20 inci „Style 5107”, disponibile în două finisaje: standard în Gloss Silver cu inserții Gloss Black şi opţional în Gloss Black cu inserții Gloss Black.
  • Toate pot fi comandate în întreaga gamă de culori solide și metalizate, inclusiv o gamă de două vopsele metalizate premium – Carpathian Gray și Silicon Silver.
  • Punctele de atracție de la interior sunt aplicațiile Monogram din aluminiu și Satin Charcoal Ash (frasin în nuanţa cărbunelui, cu efect satinat), padelele metalice în spatele volanului și un set de pedale cu inserţii din metal strălucitor.
  • Toate maşinile sunt dotate cu sisteme sofisticate de suspensie frontală cu dublu braț și suspensie spate Integral Link, îmbunătățite de Adaptive Dynamics, care ajustează continuu forțele de amortizare pentru a oferi un echilibru optim de confort și agilitate. Configurable Dynamics permite clienților să adapteze setările de direcție, suspensie și grup motopropulsor după gustul lor individual.
  • Toate vin cu benzinare turbo Ingenium cu patru cilindri şi volum de 2.0 litri (300 CP şi 400 Nm), combinate cu o cutie de viteze automată cu opt trepte şi AWD cu Intelligent Driveline Dynamics.
    • XE 300 SPORT face 0-100 km/h în 5.9 secunde, XF 300 SPORT Sedan în 6.1 secunde, iar varianta break în 6.2 secunde. Toate au o viteză maximă limitată la 250 km/h.
  • Mai vin cu sistem multimedia Pivi Pro şi asistent vocal Amazon Alexa. Printre altele sunt disponibile: what3words navigation, Apple CarPlay şi Android Auto wireless standard, conectare simultană la două telefoane simultan, un panou opţional de încărcare wireless a telefoanelor cu un amplificator de semnal pentru a îmbunătăți recepția în rețea și Wi-Fi.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/