(foto) Iată cum va arăta Mercedes-Benz W222 facelift

0

Primele imagini cu Mercedes-Benz S-Class facelift au ajuns pe Internet, după ce au fost rapid copiate dintr-un configurator, pentru că acestea au fost şterse la scurt timp. Fotografiile exclusive prezintă mici retuşuri estetice.

În imaginea comparativă de mai sus putem observa care sunt diferenţele, în mare parte fiind vorba despre noile blocuri faruri Multibeam LED. Componente optice au fost preluate şi modernizate de la modelele CLS şi noua generaţie E-Class.

În habitaclu, se pare că ecranele pe care sunt indicate ceasurile de bord şi funcţiile sistemului multimedia, vor fi înlocuite cu cele disponibile în calitate de opţiune pe noul E-Class.

Premieră Mondială: Noul Mercedes-Benz E-Class a fost prezentat oficial (video)

Totodată, partea tehnică ar putea include noi asistenţi electronici, printre care şi un sistem avansat de condus semi-autonom. Gama de motoare de asemenea ar putea fi completată de unităţi noi.

Mercedes Blog scrie că S-Class facelift urmează a fi prezentat la toamnă, la Salonul Auto de la Paris.

mercedes-s-class-facelift-1-1_новый размер mercedes-s-class-facelift-2-1_новый размер mercedes-s-class-facelift-3-1_новый размер mercedes-s-class-facelift-4-1_новый размер mercedes-s-class-facelift-5-1_новый размер mercedes-s-class-facelift-9-1_новый размер2018-Mercedes S_01 2018-Mercedes S_02 2018-Mercedes S_03 2018-Mercedes S_04 2018-Mercedes S_05 2018-Mercedes S_06 2018-Mercedes S_07 2018-Mercedes S_08 2018-Mercedes S_09 2018-Mercedes S_10 2018-Mercedes S_11 2018-Mercedes S_12

Sursa foto: Mercedes BlogCarscoops

0 comentarii
 1. Joric spune

  E frumos dar nu pentru toti. La fel ca si Pamela Anderson dar nu pentru toti. Da asta e adevarul crud desi moldovanul peste vreo 10-20 de ani il va putea avea. Poate chiar si peste 5-6 ani la un pret mai moldovenesc. DIN PACATE LA NOI MASINA E PAFOS SI KRUTIOJ IN LOC DE MIJLOC DE TRANSPORT. Daca de facut un expriment si de suit un maldavan in Dacia si pe urma in Mercedes obtinem doua persoane diferite sau se mai cheama razdvoienie licinosti. OFF CA SUNT prin Chisinau o gramda de asa cadre care judeca oamenii dupa masina. Interesant cum maldavenii l-ar aprecia pe Waren Buffet care este al doilea cel mai bogat om din lume si are o masina din anii 70. Mai in scurt nu dati drumul moldovenilor pe luna. TINERII AU MULTA ADRENALINA, FAC MULTE GRESELI, VIATA II INVATA DAR CITE ODATA II PREA CRUDA CU DINSII gen le mai baga un pieton sub roti direct la trecerea de pietoni. Pai ce nu spun drept? Astai viata nu da doamne da nu mercedesul ci adrenalina ne controlata omoara. Pafosul si krutiojul is katalizatori.

 2. Morsa spune

  Chiar azi un cadru din raion nu mai spun din ce raion sa nu fac reclama so oprit in bloc si o blocat drumul asteptind un sobutilnik vreo 5 minute. O esit citiva soferi sa-l intrebe si piciul o zis ca masina nu se porneste o pus in avariika. Soferii indignati au spus sa-l azute sa impinga masina sa elibereze drumul. El le-o propus sa le dee la bot. NUMAI O VENIT UN SOFER CU MUTRA DE BANDIUGAN PE UN LAND CRUISER 200 CA LA PATSANAS DIN raion repede so pornit si masina si sobutilnika ka raz esea din bloc si fugea din urma sa-l prinda. PACAT CA CEI DE LA RAION O AMORTIT IN ANII 90 SI INTELEG NUMA DIN BITA SI O KIRZA IN BOT SI INCA PUSI LA SCIOTIC.

 3. Kiril spune

  Educatia multor soferi de azi lasa de dorit.

 4. Ana spune

  Eu nu ii inteleg pe cei care tureaza motorul la maxim facind galagie. Ar trebuie ca in china de luat capul lor si de pus in capot si acolo sa se duca agentul de circulatie si sa tureze motorul pina le-or crapa timpanele.

 5. Iosif spune

  Cred ca de asta si Dumnezei io blestemat pe Moldoveni si io trimis la zarobotca da pacat ca nu pe cei care trebuie.

 6. Eduard spune

  Ne-am abatut de la tema Mercedes S. Masina ca masina da nu pentru toti. Ce de spus mai mult? Din pacate cei care vor avea asa masina nu vor pierde timp so admire nici pina sa o cumpere nici dupa. CEI CARE NU O VOR CUMPARAO MAI ULT SE VOR HOLBA LA DINSA DECIT LA SOTIE SAU COPII LOR. asta e realitatea tragica a maldavanului. DIN FERICIRE AVEM SI OAMENI CARE ADMIRE PEISAJELE FRUMOASE SI PLINE DE NOROI A KISINAULUI PRIN FEREASTRA TRANSPORTULUI PUBLIC. romantic

 7. Nelu spune

  datine o tema despre cit de efectiva este asigurarea obligatorie si sa vedem citi soferi in realitate sunt multumiti de ea. HAI SA DISCUTAM SA VEDEM UNDE E PROBLEMA? hai sa atingem si teme mai negre gen cum operatorii de la companii de asigurari duc in biznes dublu, sau cit de bine repara unele servisuri, sau care e diferenta dintre un dealer oficial si altul levyy.

 8. Marin spune

  Bravo Nelu! Vad ca stai cu picioarele pe pamint.

 9. Jora spune

  Este o alta problema in Chisinau. Soferi extrem de agresivi. Pietoni grabiti. Ruitere care iau si scot pasageri direct la trecerea de pietoni.

 10. Mihai spune

  Jora e o idee buna si mult mai actual si fierbinte decit un S class la care toti se vor uita ca pe coperta dar soferii agresivi, pietonii buimatici, rutierele haotice asta e realitatea de care ne ciocnim zilnic si va fi pacat sa trecem de ea pe alaturi dca daca nu azi miine ea ne va trasni. Trebuie de facut ceva.

 11. Ina spune

  Vad ca se incalzeste afara chiar daca e iarna. Sa fiu sincera mai tare ma intereseaza lupta cu soferii agresivi si profilactiva acestui fenomen decit un S class. Dati va rog drumul la teme actuale. Si rugaminte la cei de la Stop Ham sa se ocupe si de pietoni.

 12. Vladic spune

  In privinta pietonilor si trecerilor de pietoni ese o singura solutie: semafoare cu buton peste tot. Da costa dar siguranta tot costa. Hai sa luam pe Dacia. Pai acolo pietonii trec ca la armata unul dupa altul. Nu reuseste sa treaca unul ca vine altul cu patlagele de la piata. Numai acela trece fuge altul cu pepeni si tot asa. DACA AR FI SEMATOR CU BUTON CA PE aLECO rUSO atunci toti in grup ar trece si astfel deplasarea atit pentru soferi cit si pentru pietoni ar fi mai putin stresanta si mult mai sigura.

 13. Bursuk spune

  Interesant cite accidente au avut loc la trecerile cu semafor cu buton. Am in vedere semafoare moderne cu afisaj in secunde.

 14. Yura spune

  da tu uite drumul spre aeroport ce folos ca au pus o gramada de stilpi daca la trecerea de la aeroport in drept cu Lukoil ajunge mai putina lumina exact acolo unde ar trebui mai multa. Fatsa de cum era inainte e mai bine dar ca la maldaveni oleaca oleaca da so inecat la mal.

 15. Ina spune

  Toti stim cum e mai bine da nimic nu se face. Aicea in MD in genere nimic nu merge si daca ceva se face atunci pe indarat.

 16. Ina spune

  Problema drumurilor si soferilor e catastrofala da noi ne plimbam si visam cu BMW 7 sau Mercedes S sau Audi A8 din 2016. Sa mori de ris. Ceva nu e in ordine cu noi daca inca visam la un Mercedes S in o tsara cu o saracie de 90% a populatiei. restul 10% asta is 9% clasa medie si 1% clasa care slujeste 0.1% din bogatani.

 17. Tudorel spune

  Da intradevar hai sa ne coborim cu picioarele pe pamint. Trebuie reforme.

 18. Jeky Ckan spune

  Mi se pare ca unii de pe aici prea mult au trait in afara tarii ca nu se pot nicicum adapta la realitate. De unde veniti: Italia, Spania, Portugalia, poate Germania?

 19. Ina spune

  Eu am stat 10 ani in Grecia.

 20. Petr spune

  In norvegia asa o masina costa peste 250 000 euro. Poate si la noi de facut asa si in buget mai mult sar aduna.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata